28 Diye biliyorumKaza geçirdimde beyler arka ve ön jant yamuldu malesef jant almam lazım
valla m beden bisiklet bende emin degilim pek açıklayıcı bilgi de yok açıkçası internette28 Diye biliyorum
26-28 ama bilmiyorum bende o yüzden zaten konu açtım modeli aero idi jantların zaten pp fotografımda bisikletÖncelikle G.O ve jant kaç inç ona göre önerelim. Yani değişebiliyor o yüzden dedim.
Bedeni jant boyutunu değiştirmez ve genellikle 28 olur o bisikletler daha üstünü veya altını görmedim.valla m beden bisiklet bende emin degilim pek açıklayıcı bilgi de yok açıkçası internette
peki jant bedenini buldugum takdirde sipariş verebileceğim bir yer varmı baktım pek ayrıntılı bişey yokBedeni jant boyutunu değiştirmez ve genellikle 28 olur o bisikletler daha üstünü veya altını görmedim.
Emin olamıyorsanız sahibinden ilanlara bakın ve oraya kaç jant yazmışlar oraya bakın belki bilgi edinirsiniz.
Sahibindende rahatça bulabilirsiniz ama internete Bisiklet jantı 28 yazarsanız çıkabilir.peki jant bedenini buldugum takdirde sipariş verebileceğim bir yer varmı baktım pek ayrıntılı bişey yok
hocam geçmiş olsun bende 28 olarak biliyorum hocamın dediği gibi sahibinden letgo gibi yerlerden kolayca temin edebilirsiniz..Kaza geçirdimde beyler arka ve ön jant yamuldu malesef jant almam lazım
2.el pek tercih etmiyorum 0 alma taraftarıyım önerebileceğiniz bir yer olursa sevinirimhocam geçmiş olsun bende 28 olarak biliyorum hocamın dediği gibi sahibinden letgo gibi yerlerden kolayca temin edebilirsiniz..
valla dediğim gibi 0 satan da olabilir ama çoğunlukla 2.el bulursunuz bir araştırayım satan bir yer varsa dönerim hocam dikkat edin Allah korumuş2.el pek tercih etmiyorum 0 alma taraftarıyım önerebileceğiniz bir yer olursa sevinirim
teşekkürler valla boynu da kırıyoduk nerdeyse cidden Allah koruduvalla dediğim gibi 0 satan da olabilir ama çoğunlukla 2.el bulursunuz bir araştırayım satan bir yer varsa dönerim hocam dikkat edin Allah korumuş
aman hocam dikkatteşekkürler valla boynu da kırıyoduk nerdeyse cidden Allah korudu