dost ayran
80+ Silver
Dahası
evet sogutma da fark var mech sorunlu bir kart...
yani https://www.itopya.com/asus-tuf-3-radeon-rx-5700-xt-oc-evo-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ bunu alsam ısınam sorunu yaşar mıyım sapphire hazır sistem topladığım için yok alıcağım sistemdeEvet yani diğerini alınca +30fps geliyor diye bir şey yok. Soğutmayı saçma bir şey olarak görme ama ekran kartındaki en önemli şeylerden biri
Dediğinizden pek bir şey anlamadım fakat attığınz kartın soğutması aşırı iyi. Bir de 4600 tl'ye rx 5700xt almak yerine kesinlike rtx 2070 super öneririm.yani https://www.itopya.com/asus-tuf-3-radeon-rx-5700-xt-oc-evo-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ bunu alsam ısınam sorunu yaşar mıyım sapphire hazır sistem topladığım için yok alıcağım sistemde
sistemde topladığım zaman daha ucuza geliyor 1000tl gibi bi indirim oluyor toplamda nerdeyse sorduğum soru 5700xt çok ısınan bir kart olduğu için başta attığım 2 ekran kartından daha ucuz olanını alsam mıydı ama şimdi karar verdim paraya kıyıp 3 fanlı olanı almak daha mantıklı ilerde ısınma sorunlarıyla karşılaşmamak içinDediğinizden pek bir şey anlamadım fakat attığınz kartın soğutması aşırı iyi. Bir de 4600 TL'ye rx 5700xt almak yerine kesinlike rtx 2070 super öneririm.
Driver sorunları var rtx hiç şaşmaz. Çipseti sağlam uzun ömürlü gider sana. Amd vazgeçMSI Radeon RX 5700 XT MECH 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
MSI Radeon RX 5700 XT MECH 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RX 5700 XT MECH ITOPYA'da.www.itopya.com
ASUS TUF 3 Radeon RX 5700 XT OC EVO 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
ASUS TUF 3 Radeon RX 5700 XT OC EVO 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF 3-RX5700XT-O8G-EVO ITOPYA'da.www.itopya.com
Arasında 1000tl fark var performansları aynı mı farkları nedir model olarak iksiide aynı.
Hocam EVO model ekran kartlarının soğutması ciddi anlamda çok iyi. Mech modeli ısınıyor maalesef.sistemde topladığım zaman daha ucuza geliyor 1000tl gibi bi indirim oluyor toplamda nerdeyse sorduğum soru 5700xt çok ısınan bir kart olduğu için başta attığım 2 ekran kartından daha ucuz olanını alsam mıydı ama şimdi karar verdim paraya kıyıp 3 fanlı olanı almak daha mantıklı ilerde ısınma sorunlarıyla karşılaşmamak için