Bu 2.el Sistem alınır mı?

Rainders

80+
Reaksiyon skoru
15
Letgodaki bu sistemi almak istiyorum sizce alınır mı alınsa hangi fiyattan alınmalı arkadaşlar sistem aşağıda...
SİSTEM

sıfırını 75 civarına bulabilirsin hocam gerisini sen düşün. durumuna garanti sürelerine göre değişir ama bence edeceği max 55
Hocam parçaları kendisi özenle toplamış gayetde iyi güzel parçalar 32gb ramde var cl30 xpg bir 70k teklif edicem kabul ederse tabi

Hocam parçaları kendisi özenle toplamış gayetde iyi güzel parçalar 32gb ramde var cl30 xpg bir 70k teklif edicem kabul ederse tabi
hocam parçalarında bişey yok. benim bahsettiğim fiyatta zaten 32gb ramli sistemlerin fiyatı. sırf 9-10 lira fazla vermemek için 2. el almayın bence. para sizin paranız tabi..

hocam parçalarında bişey yok. benim bahsettiğim fiyatta zaten 32gb ramli sistemlerin fiyatı. sırf 9-10 lira fazla vermemek için 2. el almayın bence. para sizin paranız tabi..
Hocam hali hazırda benim sistemim var Ryzen 5 7600 9060xt DDR5 onu satıp bunu alabilirim elden

Hocam hali hazırda benim sistemim var Ryzen 5 7600 9060xt DDR5 onu satıp bunu alabilirim elden
üstüne para ödemeyeceksen mantıklı olur sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gir donanım arşivinij storylerine bak 32ram 7500f 5070 sistemi 70 küsür liraya paylaşmış. hazır bu indirimler varken 2. ele bulaşma. aynı paraya sıfır al.

bu fiyat ne hocam 2.el ürün

Hocam 55k teklif ettim konuyu saptırıyor yok bu sistemi sıfır topla ne kadar tutuyor bak diyor beyefendi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gir donanım arşivinij storylerine bak 32ram 7500f 5070 sistemi 70 küsür liraya paylaşmış. hazır bu indirimler varken 2. ele bulaşma. aynı paraya sıfır al.

Geri