aynı kasayı sıfır alsan daha ucuzLetgodaki bu sistemi almak istiyorum sizce alınır mı alınsa hangi fiyattan alınmalı arkadaşlar sistem aşağıda...
SİSTEM
sıfırını 75 civarına bulabilirsin hocam gerisini sen düşün. durumuna garanti sürelerine göre değişir ama bence edeceği max 55Hocam peki abartısız fiyatı ne kadar olmalı birazdan konuşurum kendisiylede
Hocam parçaları kendisi özenle toplamış gayetde iyi güzel parçalar 32gb ramde var cl30 xpg bir 70k teklif edicem kabul ederse tabisıfırını 75 civarına bulabilirsin hocam gerisini sen düşün. durumuna garanti sürelerine göre değişir ama bence edeceği max 55
hocam parçalarında bişey yok. benim bahsettiğim fiyatta zaten 32gb ramli sistemlerin fiyatı. sırf 9-10 lira fazla vermemek için 2. el almayın bence. para sizin paranız tabi..Hocam parçaları kendisi özenle toplamış gayetde iyi güzel parçalar 32gb ramde var cl30 xpg bir 70k teklif edicem kabul ederse tabi
Hocam hali hazırda benim sistemim var Ryzen 5 7600 9060xt DDR5 onu satıp bunu alabilirim eldenhocam parçalarında bişey yok. benim bahsettiğim fiyatta zaten 32gb ramli sistemlerin fiyatı. sırf 9-10 lira fazla vermemek için 2. el almayın bence. para sizin paranız tabi..
üstüne para ödemeyeceksen mantıklı olur sadeceHocam hali hazırda benim sistemim var Ryzen 5 7600 9060xt DDR5 onu satıp bunu alabilirim elden
gir donanım arşivinij storylerine bak 32ram 7500f 5070 sistemi 70 küsür liraya paylaşmış. hazır bu indirimler varken 2. ele bulaşma. aynı paraya sıfır al.üstüne para ödemeyeceksen mantıklı olur sadece
üstüne para ödemeyeceksen mantıklı olur sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gir donanım arşivinij storylerine bak 32ram 7500f 5070 sistemi 70 küsür liraya paylaşmış. hazır bu indirimler varken 2. ele bulaşma. aynı paraya sıfır al.
o sisteme 90k ilan yazan adamdan ne bekliyorsunHocam 55k teklif ettim konuyu saptırıyor yok bu sistemi sıfır topla ne kadar tutuyor bak diyor beyefendi