Dostum HyperX zaten Kingston markasının bir yan markası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cloud Core Wireless kullanıyorum. Cloud 2 ile arasında çok az farklar var. Ses seviyesi olarak cloud 2 daha yüksekti. Fakat cloud core wireless bu konuda ideal bir ses seviyesinde. Alınırsa pişman olunmayacak bir kulaklık. @W4RN1NG eğer daha düşük bütçede bir şey bakıyorsan cloud core wireless öneririm kesinlikle.
Neden ki ?
@W4RN1NG Sen bana bütçeni ve kablolu mu kablosuz mu istediğini söyle. Öneri vereyim. Boşa kürek çekme dostum. Kablosuz kulaklık aşırı büyük bir rahatlık bu arada. Kablosuz öneririm.
Dip ses şans işi değil driver sorunu ve herkeste mevcut , iyileştirme neye diyorsun ben bir iyileştirme görmedim tek artisi metal olmasi başkada bi artisi yok softwaresi yok bassları tıs , ışık hyperx logosunda olan ışığı diyorum onu bile kaldirmişlar ve kalite olarak eskisi gibi değil kötü içindeki taşima çantasini bile kaldirmişlar
Logitech daha iyidir hyperx eskiden iyiydi eski eskide kaldi
Cloud 2 aldiğim için çokta memnun değilim şuanda 4-5 aydir almişim 1-2 kez kullandim ya kullanmadim
Aylarca kullandım güzel kulaklık. Şuanda cloud core wireless kullanıyorum. Gayet memnunum yetiyor bana oyunlarda. Dip ses işi şans işi. Herkeste yok bu arada cidden. Kuzenimde vardı bende yoktu... Kontrolcüde hyperx ışığı yanıyordu bende. Taşıma çantası çok dert değil sürekli oradan braya gitmiyorsan olduğu yerde duruyor. Güzeldir HyperX kalite anlamında yanlışını görmedim ben.
Gözüm kapalı HyperX derdim ama Kingstonla beraber yapmışlar eğer üretim malzemesi Kingston tarafındaysa bir HyperX kalitesi vermez muhtemelen ancak biraz araştırmanı öneririm veya o fiyatlara başka bir HyperX bakmanı öneririm hocam logitech' e gelirsek kablosuz gaming kulaklıklar çok pahalı oluyor genellikle çünkü düşük gecikme sürelerine indirmek zor oluyor bu yüzden pahalı oluyorlar kablolu kulaklıklarda o fiyatlarda daha iyisi bulunabilir örneğin o fiyata HyperX' ten bir kulaklık alırsın ve CS:GO da B den A yı duyarsın abartmıyayım ama fark olur kablosuza göre
Eski cloud 2 le yenisi ayni değil daha kalitesiz daha kötü tasarim driveri degişik maliyyet için ses kartindaki ışığı bile kaldidmişlar ve dip sesde mevcutmuş
tamam dediğin doğru hyperx kingstondan ayrıldıktan sonra yandaki alüminyum kaplama plastiğe çevrildi, ses kartında kullanılan malzemelerin kalitesi düşürüldü vs. yinede bu geçerli bir sebep değil hala cloud 2 bariz önde
ne diyosun knk. hyperx zaten kingston tarafından kuruldu ayrıca öyle bi yazmışsınki gören kingstonu dandik bi marka sanır
tamam dediğin doğru hyperx kingstondan ayrıldıktan sonra yandaki alüminyum kaplama plastiğe çevrildi, ses kartında kullanılan malzemelerin kalitesi düşürüldü vs. yinede bu geçerli bir sebep değil hala cloud 2 bariz önde
ne diyosun knk. hyperx zaten kingston tarafından kuruldu ayrıca öyle bi yazmışsınki gören kingstonu dandik bi marka sanır
Reis anlamiyormusun dedidiğimi sonradan altta verdiğim cevaplardan birinde bilmiyordum hyperx ile kingstonun aynı marka olduğunu yazdım ancak şuanda hyperx ile kingston ayrı markalar ve kingston kulaklık üzerine yoğunlaşan bir marka değil daha çok ssd ve ram konusunda usta hyperx ise daha çok bilgisayar bileşenleri yani klavye mouse ve kulaklık tarafında ustalaşan bir firma bu yüzden kingstonun kendi kullandığı malzeme ile üretildi ise o kulaklık hyperxin kendi üretimi kadar iyi olmaz diyorum ben
Gözüm kapalı HyperX derdim ama Kingstonla beraber yapmışlar eğer üretim malzemesi Kingston tarafındaysa bir HyperX kalitesi vermez muhtemelen ancak biraz araştırmanı öneririm veya o fiyatlara başka bir HyperX bakmanı öneririm hocam logitech' e gelirsek kablosuz gaming kulaklıklar çok pahalı oluyor genellikle çünkü düşük gecikme sürelerine indirmek zor oluyor bu yüzden pahalı oluyorlar kablolu kulaklıklarda o fiyatlarda daha iyisi bulunabilir örneğin o fiyata HyperX' ten bir kulaklık alırsın ve CS:GO da B den A yı duyarsın abartmıyayım ama fark olur kablosuza göre
Reis anlamiyormusun dedidiğimi sonradan altta verdiğim cevaplardan birinde bilmiyordum hyperx ile kingstonun aynı marka olduğunu yazdım ancak şuanda hyperx ile kingston ayrı markalar ve kingston kulaklık üzerine yoğunlaşan bir marka değil daha çok ssd ve ram konusunda usta hyperx ise daha çok bilgisayar bileşenleri yani klavye mouse ve kulaklık tarafında ustalaşan bir firma bu yüzden kingstonun kendi kullandığı malzeme ile üretildi ise o kulaklık hyperxin kendi üretimi kadar iyi olmaz diyorum ben
hyperx'in kendi üretimi? adamlar ram malzemesinden kulaklık yapılmıcağını senden benden daha iyi biliyodur heralde. ayrıca kulaklık üzerine yoğunlaşan bir marka değil demişsin şuan belkide dünyanın en çok satılan oyuncu kulaklığını kingston üretti. hyperx kingstondan hp'ye geçtikten sonra kalitesinin artmasını bırak alüminyum kaplamayı plastik yaptılar diyorum sen hala ne diyosun
En ucuz Sennheiser GSP 500 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sennheiser GSP 500 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.800,78 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Sennheiser GSP 500 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sennheiser GSP 500 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.800,78 TL'den başlayan fırsatları yakala!
güzel öneri ama buda çok profesyonel rahatlığı arka plana atmışlar deneme fırsatım oldu çığlık atsam bile kendi sesimi duyamıyorum fiyatının cloud 2'nin 3 katı olmasıda cabası.
güzel öneri ama buda çok profesyonel rahatlığı arka plana atmışlar deneme fırsatım oldu çığlık atsam bile kendi sesimi duyamıyorum fiyatının cloud 2'nin 3 katı olmasıda cabası.
ama alınabilir tabii ki başlık 3k kulaklık önerisi olsa atardım büyük ihtimal