Neler Yeni

Bu 2 monitorden hangisini tercih etmeliyim?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

-

Arkadaslar garantinin bitmesine 1 ay kala msi optix g24c4 monitorum bozuldu garantiye gonderdim ve bana bu 2 monitorden biri ile degistirebilecegimi soylediler.
Onceden cok fps oyunu oynardim ama artik hem editorluk (after effect vb.) hem de hikaye oyunlariyla daha hasirnesirim.
Hangisini onerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emirhan Gülümser
Hocam epey üstünden karşılaştır, senin tercihin biri IPS biri va... IPS daha hızlı tepkimeye sahiptir ama va panelde daha büyük yeni nesil va panelde IPS ile olan renk farkını çok zor ayırt edersiniz bilginize...

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam epey üstünden karşılaştır, senin tercihin biri IPS biri va... IPS daha hızlı tepkimeye sahiptir ama va panelde daha büyük yeni nesil va panelde IPS ile olan renk farkını çok zor ayırt edersiniz bilginize...
Hocam normalde de va kullandigim icin cok sikinti olmaz benim icin, yeni nesil va panel derken, bu panel yeni nesil olandan mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emirhan Gülümser
Hocam normalde de va kullandigim icin cok sikinti olmaz benim icin, yeni nesil va panel derken, bu panel yeni nesil olandan mi?
Şöyle izah edeyim 2018 den önce ve sonra diye 2 ye ayrılıyor ama 27" te 1080p sıkıntı piksel sayabilirsiniz. İsterseniz size en yakın teknoloji mağazalarına gidip 27" 1080p MSI monitörleri inceleyebilirsiniz bu sizin için çok daha sağlıklı olur...

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
27 inch 1080p önermem
Ben de onermiyorum normalde ama kullandim cok da kotu degildi, hikaye oyunlari icin daha iyi olur mu diye dusunuyorum. Hem edit programlarini kullanirken buyuk olmasi isime yarar fakat bir yandan hem curved hem va, diger monitor flat ve ips.
Cok kararsiz kaldim, ips de isik sizmasi cok yaygindi ondan da biraz tedirginim aslinda.
Bilemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emirhan Gülümser
Ben de onermiyorum normalde ama kullandim cok da kotu degildi, hikaye oyunlari icin daha iyi olur mu diye dusunuyorum. Hem edit programlarini kullanirken buyuk olmasi isime yarar fakat bir yandan hem curved hem va, diger monitor flat ve ips.
Cok kararsiz kaldim, ips de isik sizmasi cok yaygindi ondan da biraz tedirginim aslinda.
Bilemedim
Eğer curved bir ekransa sizin çalışmanızı olumlu etkiler ve hikaye oyunlarını daha iyi takip edersiniz.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
İPS al

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emirhan Gülümser
Şöyle izah edeyim 2018 den önce ve sonra diye 2 ye ayrılıyor ama 27" te 1080p sıkıntı piksel sayabilirsiniz. İsterseniz size en yakın teknoloji mağazalarına gidip 27" 1080p MSI monitörleri inceleyebilirsiniz bu sizin için çok daha sağlıklı olur...
. Bu araya kaynamış .

Bilemedim
https://www.itopya.com/msi-238-g241...xbGVcjzd71mzSml9eptcantxYJqlNQeEaArg2EALw_wcB

Hocam hangisini tavsiye edersiniz yardıma ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emirhan Gülümser
Hocam MSI IPS ekranlarında ışık sızması çok fazla ben ViewSonic kullanıyorum VA panel ve MSI IPS den çok çok daha iyi geldi(bence) o yüzden arkadaş teknoloji Mağazalarına gidip incelemesi çok daha tutarlı bir sonuç olacaktır körü körüne IPS en iyisi demek Yada VA en iyisi demek bence yanlış...

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
https://www.itopya.com/msi-238-g241...xbGVcjzd71mzSml9eptcantxYJqlNQeEaArg2EALw_wcB

Hocam hangisini tavsiye edersiniz yardıma ihtiyacım var
Konu acsana hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom