Neler Yeni

Öneri Bu 3 monitör arasında hangisi mantıklı?

Hangisi?

• Oy kullanan toplam üye
    32

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Hocam ips oldurmuyor
Bilmiyorum bu gün son günüm sabah vardiya bitiyor eve gideyim 2 gün izin yapacağım akşama doğru bir vatan bilgisayara gidip 3 monitörün de panel renk ve ışık sızması var mı diye bakacağım samsung fark atacak gibi hissediyorum renk doygunluğu ve akıcılık olarak ama bakalım gözle gördüğün şey seni her zaman daha ileri görüşlü yapar teknik özelliklerde cfg73 monitör 2019 yılında 2000tl bandın da en iyi monitördü ve hala da öyle diye düşünüyorum ama panel hasar gördüğü için değiştirmek zorundayım almışken iyisi olsun 1 kere alayım bir daha da arkama bakmayayım 2. monitör de alacağım daha belki onu ips panel alırım önemli olan akıcılık ve hız, renkler %110 sRGB geçtikten sonra hepsi güzel geliyor göze. Valorant da ranked ve hatta ileri de espor düşünüyorum yaş 23 doğru geliyor biraz geç kalmış olabilirim ama tutunabilirsem iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında XG27AQ da mantıklı da 1000tl si gereksiz pahalı ya :(

Son düzenleme:

Caelius

80+ Silver
Bilmiyorum bu gün son günüm sabah vardiya bitiyor eve gideyim 2 gün izin yapacağım akşama doğru bir vatan bilgisayara gidip 3 monitörün de panel renk ve ışık sızması var mı diye bakacağım samsung fark atacak gibi hissediyorum renk doygunluğu ve akıcılık olarak ama bakalım gözle gördüğün şey seni her zaman daha ileri görüşlü yapar teknik özelliklerde cfg73 monitör 2019 yılında 2000tl bandın da en iyi monitördü ve hala da öyle diye düşünüyorum ama panel hasar gördüğü için değiştirmek zorundayım almışken iyisi olsun 1 kere alayım bir daha da arkama bakmayayım 2. monitör de alacağım daha belki onu ips panel alırım önemli olan akıcılık ve hız, renkler %110 sRGB geçtikten sonra hepsi güzel geliyor göze. Valorant da ranked ve hatta ileri de espor düşünüyorum yaş 23 doğru geliyor biraz geç kalmış olabilirim ama tutunabilirsem iyi olur.

Aslında XG27AQ da mantıklı da 1000tl si gereksiz pahalı ya :(
Hocam 240 hz kavisli bence almayin zaten cogu e sporcu duz kullaniyor bence zaten e spor demissiniz 27 yerjne 24 alin ve asus vg259qm modelini alin bence hem 240 hz oc ile 280 oluyor hem renk kalitesi guzel hem de hdr i var ha derseniz ki ben yine 27 inc istiyorjm ozaman ayni modelin 27 inc olan versiyonu vg279qm i alin derim

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Hocam 240 hz kavisli bence almayin zaten cogu e sporcu duz kullaniyor bence zaten e spor demissiniz 27 yerjne 24 alin ve asus vg259qm modelini alin bence hem 240 hz oc ile 280 oluyor hem renk kalitesi guzel hem de hdr i var ha derseniz ki ben yine 27 inc istiyorjm ozaman ayni modelin 27 inc olan versiyonu vg279qm i alin derim
Knk kavis beni sıkıntı ettirmiyor önemli olan orta kısmı bakarsam bir haritaya bakmak için gözüm kenara gidiyor :D Warzone espor oyuncuları kavisli ekranda oynayanlar çok var fov acısını arttıkları için kavisli ekranda daha iyi oluyor. önemli olan input lag, ghostin, gtg süresi, tepki hızı, renklerin önemli olan sıkıldığımda youtube içeriği ve film izlemek. Hepsini Samsung karşıladğı için yönelmiştim bu akşam gideceğim vatan bilgisayara 3 monitör stand da var ise deneyip görmek istiyorum. 1080P de darboğaz oluyor hatta RTX 4070 çıktığında baya bir darboğaz yiyecek yeni Ryzen 5 7600X ile beraber çok 1080p için sıcak bakmıyorum artık zaten 2K 360Hz 480Hz duyuracaklar RTX 4000 ve RX 7000 serisi çıktıklarında o yüzden 2K da hem cpu rahatlatmak daha mantıklı.

Samsung G7 nin flat ekranlı modeli de bulunuyor ancak 4k
SAMSUNG LS28AG700NUXUF Odyssey G7 28 inç Oyun Monitörü, UHD, 1 ms, 144 Hz, FreeSync, G-Sync, HDR 400, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B09QVL...i_i_GQ9SVACM3TXN7D3PH0Z1?_encoding=UTF8&psc=1
Overshot fazla oluyormuş ve 4K beslemek baya zor RTX 3080 üstü kart yoksa zor.

https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg27aq.html bu iyi gibi aralarında. Ama 8 bin TL biraz fazla geldi.
evet fiyatı fazla ama IPS monitörler VA ile arasında bu kadar devasa bir fiyat farkı olmaması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,721
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom