bu 4090 sistem yeterlimi

çok fark olur mu bu hazır sistemde sorun yoksa bu daha iyi olur gibi benim açımdan
fark olmaz ama bir kere topluyosun ve bütçen yüksek ben hiç bir firmaya güvenipte böyle bir sistem toplatmadım toplatmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok fark olur mu bu hazır sistemde sorun yoksa bu daha iyi olur gibi benim açımdan

izmir seferihisarda oturuyorum
o zaman mecbur bunu alıcaksın

fark olmaz ama bir kere topluyosun ve bütçen yüksek ben hiç bir firmaya güvenipte böyle bir sistem toplatmadım toplatmam

o zaman mecbur bunu alıcaksın
sendeki güven sorunu bendede var hatta sırf bu yüzden vatana gidip toplatcaktım vatanın topladığı sistemi burda paylaştım çok kötü olduğunu söylediler bilgi olmayıncada mecbur kaldım monitörlerden anlıyorsan eğer bu monitör sence nasıl

sendeki güven sorunu bendede var hatta sırf bu yüzden vatana gidip toplatcaktım vatanın topladığı sistemi burda paylaştım çok kötü olduğunu söylediler bilgi olmayıncada mecbur kaldım monitörlerden anlıyorsan eğer bu monitör sence nasıl
bu sisteme 4k monitör almalısın 2k bakma bile

ben hiç güvenmiyorum vatana bile

izmirde oturan forumda bu işleri yapan biri illa ki vardır onunla birlikte toplamanı tavsiye ederim

nasıl bulcamki bu hafta içinde almayı düşünüyorum seçimden sonra zam gelecek muhabbeti yüzünde ayrıca bu paylaştığım monitörde yeterli olmaz mı

nasıl bulcamki bu hafta içinde almayı düşünüyorum seçimden sonra zam gelecek muhabbeti yüzünde ayrıca bu paylaştığım monitörde yeterli olmaz mı
bu sisteme 2k alırsan net ayıp olur baktığın bütçede 4k monitör attım zaten

öyle şuan piyasada 4k ıps 240hz yok, zaten 4090 ile 4k hikayeli oyunlarda 240fps almazsın
bende o yüzden kendi kendime dedimki şuan 4k ıps 240 hz ekran yok va seçenekli olanı var şuanlık hem fiyat açısından 2k lık ekran alayım ilerde 4k ıps 240 hz çıkarsa onu alırım diğe düşündüm
va seçenekli olanda bu ama va da ghosting sorunu olabiliyormuş galiba fiyatta biraz yüksek

öyle şuan piyasada 4k ıps 240hz yok, zaten 4090 ile 4k hikayeli oyunlarda 240fps alamazsın
ama şöyle diyeyim daha kulaklık klavye fare alacam ve bunları kablosuz mu kablolumu alsam bilemiyorum en azından kulaklığı kablosuz almak iyiyse onu kablosuz almak istiyorum

bende o yüzden kendi kendime dedimki şuan 4k ıps 240 hz ekran yok va seçenekli olanı var şuanlık hem fiyat açısından 2k lık ekran alayım ilerde 4k ıps 240 hz çıkarsa onu alırım diğe düşündüm
va seçenekli olanda bu ama va da ghosting sorunu olabiliyormuş galiba fiyatta biraz yüksek

ama şöyle diyeyim daha kulaklık klavye fare alacam ve bunları kablosuz mu kablolumu alsam bilemiyorum en azından kulaklığı kablosuz almak iyiyse onu kablosuz almak istiyorum
ne yapıcaksın 240hz bakıyorsun bu sistemle cs valo mu oynayacaksın boşver bence

şöyle bir şeyde bakabilirsin 4k ile 2k arası geniş ekran

ne yapıcaksın 240hz bakıyorsun bu sistemle cs valo mu oynayacaksın boşver bence

şöyle bir şeyde bakabilirsin 4k ile 2k arası geniş ekran
bu daha iyi olmazmı hem samsung daha iyi bi marka diğe biliyom

yok monitörde samsung pek iyi değil bazı modellerinde ghosting var
o bütçelere çıkabiliyorsan buna bak en iyisi

veya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç