21Ne kadara aldığına bağlı
21 e tam ortalama fiyat hocam ama arkadaşın da dediği gibi bu fiyat aralığına bazen 7900 gre modelleri düşüyor takip edilerek onlar alınabilirBunu sipariş verdim ama sizce iyi mi hala iptal etme şansım var
21 e tam ortalama fiyat hocam ama arkadaşın da dediği gibi bu fiyat aralığına bazen 7900 gre modelleri düşüyor takip edilerek onlar alınabilir
İşlemcim 5600x yetmiyor yetse gre bakardımFiyatı normal ne ucuz ne pahalı. Bir kaç hafta önce 21kya 7900greler vardı
özellikle beyaz istiyorsanız alabilirsiniz renk farketmezse 7900gre alın darboğaz olsun sorun olmaz ilerde işlemcinizi yükselttiğinizde ekran kartı yönünden kafanız rahat ederİşlemcim 5600x yetmiyor yetse gre bakardım
monitör 2k mıİşlemcim 5600x yetmiyor yetse gre bakardım
Evetmonitör 2k mı
Bütçem doğrultusunda bunu buldum bu iyi gözüktü bunu önerdiler bende bunu aldımözellikle beyaz istiyorsanız alabilirsiniz renk farketmezse 7900gre alın darboğaz olsun sorun olmaz ilerde işlemcinizi yükselttiğinizde ekran kartı yönünden kafanız rahat eder
İşlemci olarak yazın 5800x3d düşünüyorumözellikle beyaz istiyorsanız alabilirsiniz renk farketmezse 7900gre alın darboğaz olsun sorun olmaz ilerde işlemcinizi yükselttiğinizde ekran kartı yönünden kafanız rahat eder
aynı modelde 7700xt kullanıyorum sessiz çok serin calısan bi kart ben oyunları bu kartla 45 - 50 derecede oynuyorumBunu sipariş verdim ama sizce iyi mi hala iptal etme şansım var
bu fiyata 7900gre bulurdunBunu sipariş verdim ama sizce iyi mi hala iptal etme şansım var
Hocam direkt anakartı rami satıp DDR 5 geçsenize o zaman daha mantıklı olur.Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçem doğrultusunda bunu buldum bu iyi gözüktü bunu önerdiler bende bunu aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci olarak yazın 5800x3d düşünüyorum
Bu çok güzel ozamanaynı modelde 7700xt kullanıyorum sessiz çok serin calısan bi kart ben oyunları bu kartla 45 - 50 derecede oynuyorum
bütçe meselesi bütçem olursa geçerim elime ne kadar para geçeceğine bağlı hem üni masraflarım vs olucak ondan dolayı şuan 5600x satıp 5800x3d gibi duruyorHocam direkt anakartı rami satıp DDR 5 geçsenize o zaman daha mantıklı olur.