Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu anakart alınır mı (Biostar B650MP-E Pro)

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Ahmet

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Jiyu
Kullanıyor musunuz şu an ?
BİOSTAR B650MP-E PRO güvenilir midir , asus kadar olmasa da kaliteli diyebilir miyiz 7500f ve 4070s için ?
https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7a-rtx-super/ Bu sistem için mecbur onu seçebiliyorum , sizce geleceğe yönelik olur mu ?

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıyor musunuz şu an ?
BİOSTAR B650MP-E PRO güvenilir midir , asus kadar olmasa da kaliteli diyebilir miyiz 7500f ve 4070s için ?
https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7a-rtx-super/ Bu sistem için mecbur onu seçebiliyorum , sizce geleceğe yönelik olur mu ?
Şefim ort. 2 haftadır kullanıyorum memnunum şuanlık sorun çıkmadı. İşlemciye OC+Curve, Ram içinde Expo profilde 6000mhz+cl30 şekilde çalışıyor.
Ben de 7500f+3080+2x16 şeklinde kullanıyorum.

Son düzenleme:

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Jiyu
Şefim ort. 2 haftadır kullanıyorum memnunum şuanlık sorun çıkmadı. İşlemciye OC+Curve, Ram içinde Expo profilde 6000mhz+cl30 şekilde çalışıyor.
Ben de 7500f+3080+2x16 şeklinde kullanıyorum.
Sizin adınıza sevindim , şimdi ram hali hazırda 6000mhz ise anakartta o kadar destekliyormuş oc vb. şeyler yapmaya gerek yok değil mi
Yukarıda attığım sistem ile uyumlu mudur acaba?

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Ahmet
Sizin adınıza sevindim , şimdi ram hali hazırda 6000mhz ise anakartta o kadar destekliyormuş oc vb. şeyler yapmaya gerek yok değil mi
Yukarıda attığım sistem ile uyumlu mudur acaba?
O sistem için bir yorum yapamam şefim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Ahmet
Canın sağolsun , peki bu anakart sorunsuz bir şekilde en çok hangi işlemci ve ekran kartı vs çalıştırır acaba ?
Şefim tüm ekran kartlarını çalıştırır o açından sorun yok da, işlemci açısından sitesinde 9.x3d bile besler yazmışlar zaten donanım arşivi youtube kanalında da abdullah reis övdü anakartı baya sorun yaşayacağını düşünmüyorum ekran kartı ve işlemciden yana lakin benim kafamı kurcalayan seçtiğin ram ve psu oldu o markaları bilmiyorum ben ram olarak patriot viper, psu olarak higt power, ssd olarak da samsung tercih ettim. Şimdi olurda alırsın o ramleri sistem çalışmaz bu konuda yorum yapmak zor o açıdan dedim ama sorun olmaz heralde.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Jiyu
Şefim tüm ekran kartlarını çalıştırır o açından sorun yok da, işlemci açısından sitesinde 9.x3d bile besler yazmışlar zaten donanım arşivi youtube kanalında da abdullah reis övdü anakartı baya sorun yaşayacağını düşünmüyorum ekran kartı ve işlemciden yana lakin benim kafamı kurcalayan seçtiğin ram ve psu oldu o markaları bilmiyorum ben ram olarak patriot viper, psu olarak higt power, ssd olarak da samsung tercih ettim. Şimdi olurda alırsın o ramleri sistem çalışmaz bu konuda yorum yapmak zor o açıdan dedim ama sorun olmaz heralde.
Bence anakart ve kasa psu iyi olduğu sürece pc den çok anlamayan benim gibi birileri en azından ssd ram değiştirebilir.
Akakçeden bakıyorum mesela kalitesi ne bilmiyorum ama hem 6000 mhz hem de cl 30 fiyatı da uygun gibi
tek tek toplasam araştırıp böyle bir şey alırdım sanırım ya da samsung ssd falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa ve psu benim için önemli sonradan uğraşamam :(

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Ahmet
Bence anakart ve kasa psu iyi olduğu sürece pc den çok anlamayan benim gibi birileri en azından ssd ram değiştirebilir.
Akakçeden bakıyorum mesela kalitesi ne bilmiyorum ama hem 6000 mhz hem de cl 30 fiyatı da uygun gibi
tek tek toplasam araştırıp böyle bir şey alırdım sanırım ya da samsung ssd falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa ve psu benim için önemli sonradan uğraşamam :(
Benim aldığım ramlar zaten bunlar 😄

• Muhteşem

flamerood

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,227