Öneri Bu anakart alınır mı ?

10bin TL değer mi yoksa daha iyisi varmı 10bin TL bütçeye cuzzi miktarda bütçe artar
Beyaz olmak zorundaysa farklı seçenekler sunabilirim. Renkten bağımsız ise yine daha iyilerini paylaşırım.

Beyaz olarak istiyorsanız;
Benim favorim 👇

Siyah olarak;
Siyah olarak favorim 👇

Hocam 10 bine çıkıyorsanız b850 tercih edin derim
Alakası yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10bin TL değer mi yoksa daha iyisi varmı 10bin TL bütçeye cuzzi miktarda bütçe artar
Bu anakart taş gibi alacaksan bunu al çoğu istediğin özelliği karşılar b850 alacaksanda rog veya Gaming pluslara bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz olarak istiyorsanız;
Benim favorim 👇

Siyah olarak;
Siyah olarak favorim 👇

Tuflar plus değilse önermeyin hocam rica ediyorum bu bütçelerde 8 faz vrm olmamalı 170W cpu açısından fena kısıtlıyor up potansiyelini fena kısıyor

Tuflar plus değilse önermeyin hocam rica ediyorum bu bütçelerde 8 faz vrm olmamalı 170W cpu açısından fena kısıtlıyor up potansiyelini fena kısıyor
Tepe modellerden sonra gelen en iyi soğutmaya sahip bir model.
Standart bir kasada, 1 saat Cinebench multi-core benchmark da, 7950X ile VRM'ler 67'derece ısınmış sadece.

Tepe modellerden sonra gelen en iyi soğutmaya sahip bir model.
Standart bir kasada, 1 saat Cinebench multi-core benchmark da, 7950X ile VRM'ler 67'derece ısınmış sadece.
Oyun oynayacak adamın ihtiyacı olan bir özellik değil vrm sıcaklığından ziyada faz vrm sayısı daha önemli 10k bütçesi olan adama önerilecek en son modellerden birisi 12 faz vram duruma bağlı olarak 8 katman ve 12 faz vram varsa da güzel olur iş yapacak olan adamda gidip b650 kullanmıyor zaten direkt x serisi alıyor geçiyor

Oyun oynayacak adamın ihtiyacı olan bir özellik değil vrm sıcaklığından ziyada faz vrm sayısı daha önemli 10k bütçesi olan adama önerilecek en son modellerden birisi 12 faz vram duruma bağlı olarak 8 katman ve 12 faz vram varsa da güzel olur iş yapacak olan adamda gidip b650 kullanmıyor zaten direkt x serisi alıyor geçiyor
Dostum alkollü falan mısın? Bu bütçede 8 VRM olmamalı diyorsun, ısı değerleri gayet iyi olunca da, oyun oynayacak adama VRM lazım değil diyorsun?

Dostum alkollü falan mısın? Bu bütçede 8 VRM olmamalı diyorsun, ısı değerleri gayet iyi olunca da, oyun oynayacak adama VRM lazım değil diyorsun?
Kral aynı soruyu sana ben soruyorum şu yazıdan şunu mu çıkardın sana bu bütçede 12 faz vram ve varsa 8 katman anakart bakman lazım diyorum oyuncu adamın vrm sıcaklıklarıyla bir alakası yok hiç bir zaman bu işlemci 1 saat full yükte çalışmayacak diyorum nerede demişim vrm lazım değil diye bir yerlerinden uyduruyorsun Türkçe öğrenmeni öneriyorum cidden bak özellikle okuduğunu anlama konusunda eksiklerin var.

Uygunsuz davranış
Senin cidden akli sorunların var en yakın zamanda bir iq testi felan yaptır

Geri