Neler Yeni

Bu Anakart Alınır mı

sRoXieS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hilal Karagöz
Merhaba arkadaşlar öncelikle daha önceden açmış olduğum
Merhabalar dün itibari ile yeni bir bilgisayar topladım toplarken site üzerinden birkaç upgrade gerçekleştirdim bugün farkettim ki benim anakart 3200mhz ramlar 3600mhz bu bir sorun yaratır mı sistem açısından
Bu konu ile alakalı bir fikir istiyorum sizden konuda bahsettiğim gibi anakartım ram hızını desteklemiyor ve yeni anakart ile değiştirmek için anakart arayışına girdim ve bu anakartı buldum
Sizce bu anakart alınır mı?

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Eymen Gürel
Merhaba arkadaşlar öncelikle daha önceden açmış olduğum

Bu konu ile alakalı bir fikir istiyorum sizden konuda bahsettiğim gibi anakartım ram hızını desteklemiyor ve yeni anakart ile değiştirmek için anakart arayışına girdim ve bu anakartı buldum
Sizce bu anakart alınır mı?
Almanıza gerek yok. Ramler 3200 de çalışır.

sRoXieS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hilal Karagöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almanıza gerek yok. Ramler 3200 de çalışır.
Biliyorum 3600 da çalışmasını istediğim için böyle bir işe girdim 3200 ile 3600 arasinda ne kadar bir performans farkı vardır bilmiyorum ama bu kadar masraf koyupta ramlarimin eksik performans ile çalışmasını istemem

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Eymen Gürel
Biliyorum 3600 da çalışmasını istediğim için böyle bir işe girdim 3200 ile 3600 arasinda ne kadar bir performans farkı vardır bilmiyorum ama bu kadar masraf koyupta ramlarimin eksik performans ile çalışmasını istemem
Emin olun değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,181
Üyeler
165,648
Son üye
DARKKING011
Top Bottom