Neler Yeni

Bu anakart ile klavye kablosuz çalışıyor mu?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Uğur Çam

Arkadaşlar anakartım bu. Bu gün de klavye aldım AULA F75 bu klavyeyi kablosuz olarak kullanabilirim değil mi?
Son olarak anakart iyi midir? Bunun wifisiz modelini almıştım ama iade edip wifili modelini aldım. Almışken tam olsun diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Thorcuk

@Shourd

Kagusto

80+
Bluetooth 5.2 destekleyen gayet kaliteli bir kart, güle güle kullanın. 9.6 GBps hız destekleyen WiFi 6 modülü var. Soğutma kısmında da başarılı. İyi yapmışsınız en az 10 sene yeter.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Uğur Çam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocalarım ya da bunun wifisizini alıp WiFi adaptörü alsam nasıl olur sizce?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Uğur Çam
Bluetooth 5.2 destekleyen gayet kaliteli bir kart, güle güle kullanın. 9.6 GBps hız destekleyen WiFi 6 modülü var. Soğutma kısmında da başarılı. İyi yapmışsınız en az 10 sene yeter.
Hocam o zaman wifi adaptörüyle falan uğraşmaya gerek yok hem uzun ömürlü olur aldığım anakart dediğiniz gibi. İstediğim de o zaten. Bir de wifi adaptörü olunca bluetooth da oluyor değil mi?

Kagusto

80+
Klavye için aynılarını söyleyemeyeceğim, küçük enter tuşu, ingilizce tuş düzeni, bilek desteği yok, numpad yok. Kırmızı Mekanik Anahtara sahip Rampage R6 Hydra tavsiye ederim o fiyat bandında.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Klavye için aynılarını söyleyemeyeceğim, küçük enter tuşu, ingilizce tuş düzeni, bilek desteği yok, numpad yok. Kırmızı Mekanik Anahtara sahip Rampage R6 Hydra tavsiye ederim o fiyat bandında.
oha o kadar da ezıkleme be o klavyeye bın basar

Kagusto

80+
WiFi adaptörlerinin hepsinde bluetooth bulunur mu bilmiyorum ancak çekim gücünde problem yaşamıyorsanız adaptöre ihtiyaç duymazsınız. Belki sinyal artırıcı usb stickler, pci modüller vardır, onlardan alabilirsiniz en kötü.

oha o kadar da ezıkleme be o klavyeye bın basar
Gördüğüm şeyleri söyledim. Siz de hangi yönlerden bin bastığını söyleseydiniz keşke karşılaştırmalı yazarak.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Uğur Çam
Hocam indirimde aldım 800 TL'ye geldi hoşuma gitti. Başka klavyem var zaten. Merak ettiğim anakartta ekstradan bluetooth falan almama gerek yok değil mi?

dongle var zaten
Anlamadım hocam o ne demek

Gurkanpiro

80+ Platinum
WiFi adaptörlerinin hepsinde bluetooth bulunur mu bilmiyorum ancak çekim gücünde problem yaşamıyorsanız adaptöre ihtiyaç duymazsınız. Belki sinyal artırıcı usb stickler, pci modüller vardır, onlardan alabilirsiniz en kötü.

Gördüğüm şeyleri söyledim. Siz de hangi yönlerden bin bastığını söyleseydiniz keşke karşılaştırmalı yazarak.
wıreless degıstırelebılır swıtchler hem arada fiyat farkı

Hocam indirimde aldım 800 TL'ye geldi hoşuma gitti. Başka klavyem var zaten. Merak ettiğim anakartta ekstradan bluetooth falan almama gerek yok değil mi?

Anlamadım hocam o ne demek
bluetoothta ıhtıyac duymadan baglayabılırsın

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Uğur Çam
wıreless degıstırelebılır swıtchler hem arada fiyat farkı