Yardım Bu anakarta 5700 veya 2060 takılır mı

Anakartlar , ekran kartı seçmez takabilirsiniz işlemci nedir?

Arkadaşlar 5700 5700xt 2060 hep birbirini takip eden kartlar sistem topluyorum masrafı kısmak için 2. El ekran kartı alacağım bu anakarta takılır mı bu ürünler uyumsuzluk oluşur mu

Daha uygun ddr5 kartlar var ama bi kere alıp ilerde ekran kartımı geliştiririm diyorsanız ayrı ve uyar evet

Arkadaşlar 5700 5700xt 2060 hep birbirini takip eden kartlar sistem topluyorum masrafı kısmak için 2. El ekran kartı alacağım bu anakarta takılır mı bu ürünler uyumsuzluk oluşur mu

Hocam istediğiniz ekran kartını takabilirsiniz uyumsuzluk veya başka bir sıkıntı olmaz

Anakartlar , ekran kartı seçmez takabilirsiniz işlemci nedir?
7500f
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha uygun ddr5 kartlar var ama bi kere alıp ilerde ekran kartımı geliştiririm diyorsanız ayrı ve uyar evet
Öyle düşündüm hocam ya uğraştırmasın tek ekran kartı değişimi kalıyor işte onuda 5 6 ay sonra nasipse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence anakarttan kıs ekran kartına yatırım yap
Hocam beyaz istedim sistemi o yüzden fiyatı yükseldi ama ilk sistemim olacak liseden beride beyaz sistem isteğim var o yönden bi tık zorladım bütçeyi

bu markaya bu paralar verilmez colorful anakart düşünüyorsanız biraz daha ucuz modeline bakın zaten bu paralara marka anakart alıyorsunuz zaten

bu markaya bu paralar verilmez colorful anakart düşünüyorsanız biraz daha ucuz modeline bakın zaten bu paralara marka anakart alıyorsunuz zaten
Yok hocam indirimden 5 bine aldım bunu yine önerin olursa buyur iade ederiz

Geri