biri kasalı fan sanırsam diğeri sadece fan
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa çöp
Peki benim attığım kasaya sigar mi Başkanbenim attığım kasaya sığmaz bu 420mm pahalı geldi bana nedense bilemedim şuan kaliteli olabilir
Kasaya bir şey diyemiyeceğim. Kötü değil ama gereksiz pahalı. Ama attığın sıvı soğutma aşırı iyi. Piyasanın en iyilerinden. Kesinlikle alınır.Üstadım bu ikisinin arasındaki fark nedir
Alıntıyı görüntüleşöyle bir kasa ve sıvı soğutma var bunlar nasıl kasa biraz pahalı ama büyük kasa hava akışı iyi
Bu attığın kasa+psu kombosu güzel. Kasa ve PSU çok kaliteli. Ancak attığın sıvı soğutma sığmaz buna. Bir de fiyatı çok kazık. Şu linkten al 6500 liraya. Hepsiburadadan alacaksan hiç alma fiyatı avantajlı değil hepsiburada'da. Benim attığım linkte güzel fiyata geliyorNasıl birsey önerirsin ben şey düşünüyordum corsair icue 4000d onu önerir misin
Şöyle bir kasa guc kaynagi icinde Alıntıyı görüntüle
Reis benim attığım anakartla seninki arasındaki fark nedirO anakart yerine bu anakartı al çok daha iyi: https://www.akakce.com/anakart/en-u...k-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,30374310.html
Kasaya bir şey diyemiyeceğim. Kötü değil ama gereksiz pahalı. Ama attığın sıvı soğutma aşırı iyi. Piyasanın en iyilerinden. Kesinlikle alınır.
Bu attığın kasa+psu kombosu güzel. Kasa ve PSU çok kaliteli. Ancak attığın sıvı soğutma sığmaz buna. Bir de fiyatı çok kazık. Şu linkten al 6500 liraya. Hepsiburadadan alacaksan hiç alma fiyatı avantajlı değil hepsiburada'da. Benim attığım linkte güzel fiyata geliyor
CORSAIR 4000D iCUE AIRFLOW RGB + RM850E MODÜLER PSU MID TOWER SIYAH KASA
CC-9020151-EU - CORSAIR 4000D iCUE AIRFLOW RGB + RM850E MODÜLER PSU MID TOWER SIYAH KASApckolik.com