Neler Yeni

Yardım bu anakartla bu işlemci nasıl bi performans verir

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Bütçe
600

işlemciyi ne kadar overlolck edebilirim ısı sorunu olıcagınmı sanmıoyurm anakrtı ve işlemciyi gayet iyi soğuturum

Son düzenleme:

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,514
İsim
Hakanbey
120w TDP si olan bir işlemci Fena ısınır söyliyim baştan :) Ve 2022 yılı için 11 nesil giriş seviyesi celeron işlemcilerin yarı gücünde performans veriyor ona göre kafanda canlandır işte :) geçen yıla kadar 500 TL satılan AMD 3000g İşlemcinin Tam yarı gücünde bir CPU beklentin nedir bilmiyorum ama paranı çöpe atma yazık.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
120w TDP si olan bir işlemci Fena ısınır söyliyim baştan :) Ve 2022 yılı için 11 nesil giriş seviyesi celeron işlemcilerin yarı gücünde performans veriyor ona göre kafanda canlandır işte :) geçen yıla kadar 500 TL satılan AMD 3000g İşlemcinin Tam yarı gücünde bir CPU beklentin nedir bilmiyorum ama paranı çöpe atma yazık.
beklentim gta5 lol valo bi kaç survival oyunları açması ya öyle fazla bi beklentim yok alıyımmı sence bunu

Erimtan

80+ Bronze
hocam oc yaparak oyunları çalıştırabilceğini düşünmüyorum.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

işlemciyi ne kadar overlolck edebilirim ısı sorunu olıcagınmı sanmıoyurm anakrtı ve işlemciyi gayet iyi soğuturum
aynı anakartı ve xeon sistemi yazın kullanıyordum öncelikle mofset soğutucusu almanı öneririm ben öyle modlayarak kullandım işlemciyi ortalama 3.7 4 ghz arasında kule tipi 6 bakır borulu soğutucu ile kullandım ondan önce 3.4 3.5ghzlerde snowman m200 ile kullandım gtx 960 ile gta 5 cyberpunk witcher gibi çoğu oyunu oynadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam oc yaparak oyunları çalıştırabilceğini düşünmüyorum.
kanka 960 ile oc çekip cyberpunk bile oynadım

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,514
İsim
Hakanbey
Yeni sistem topluyorsan gidipte 12-13 yıllık sisteme para vermek çöpe atmaktan farkı yok çünkü üstüne takacağın parçalar zaten o yıllarda üretilmiş parçalar olacağı için Ram işlemci v.s O parçalarında çalışma durumuna dikkat etmek lazım. Aynı fiyata 2017-2018 model sistem yapabilirsin. Giriş seviyesi AM4 tercih edebilirsin b450 anakartlar 250-350 TL arası satılıyor 500-600 TL ye am4 sokete uygun giriş seviye bir işlemci bulsan en azından ram tarafı DDR4 olacak üstüne taktığın parçalar yeni ve ileri yönelik olacak. Her halükarda 10 yıllık bir pc den kat kat iyi olacaktır. Parana yazık. Uğraşmaya değmez. O.c yaparak zaten tüketeceği elektrik cebine çok yansıyabilir. 120w TDP si olan CPU dan bahsediyoruz Şuanda O TDP leri RYZEN 9 5900x bile 105 W TDP si var . düşün ne seviyede GÜç tüketiyor. :D birde O.C yapacam diyorsun .

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Yeni sistem topluyorsan gidipte 12-13 yıllık sisteme para vermek çöpe atmaktan farkı yok çünkü üstüne takacağın parçalar zaten o yıllarda üretilmiş parçalar olacağı için Ram işlemci v.s O parçalarında çalışma durumuna dikkat etmek lazım. Aynı fiyata 2017-2018 model sistem yapabilirsin. Giriş seviyesi AM4 tercih edebilirsin b450 anakartlar 250-350 TL arası satılıyor 500-600 TL ye am4 sokete uygun giriş seviye bir işlemci bulsan en azından ram tarafı DDR4 olacak üstüne taktığın parçalar yeni ve ileri yönelik olacak. Her halükarda 10 yıllık bir pc den kat kat iyi olacaktır. Parana yazık. Uğraşmaya değmez. O.c yaparak zaten tüketeceği elektrik cebine çok yansıyabilir. 120w TDP si olan CPU dan bahsediyoruz Şuanda O TDP leri RYZEN 9 5900x bile 105 W TDP si var . düşün ne seviyede GÜç tüketiyor. :D birde O.C yapacam diyorsun .
hocam ryzen 3 1200 gibi bir işlemci bile 1000 tl ye satılıyor

x3450 işlemci ve anaakrt olarak p55m ud2 ikiliside kullandım xeon toplayacaksan anakartta öneririm çok iyi bir anakart pc kapatmadan sistemi üstünden overclock çekebilme gibi bir çok özelliği var

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,514
İsim
Hakanbey
hocam ryzen 3 1200 gibi bir işlemci bile 1000 TL ye satılıyor

x3450 işlemci ve anaakrt olarak p55m ud2 ikiliside kullandım xeon toplayacaksan anakartta öneririm çok iyi bir anakart pc kapatmadan sistemi üstünden overclock çekebilme gibi bir çok özelliği var
giriş seviyesi dedim x4 950 gibi 500 TL satılıyor. Performansıda arkadaşın gösterdiği cpudan 2 kat güçlü

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
aynı anakartı ve xeon sistemi yazın kullanıyordum öncelikle mofset soğutucusu almanı öneririm ben öyle modlayarak kullandım işlemciyi ortalama 3.7 4 ghz arasında kule tipi 6 bakır borulu soğutucu ile kullandım ondan önce 3.4 3.5ghzlerde snowman m200 ile kullandım gtx 960 ile gta 5 cyberpunk witcher gibi çoğu oyunu oynadım

kanka 960 ile oc çekip cyberpunk bile oynadım
şimdilik gt430 var ama bunu alıcam https://www.n11.com/urun/turbox-amd...2-ekran-karti-1594470?magaza=elmacik#unf-info

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz

H55+ xeon x3440 daha iyi

Alma

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Paranızı yavaş yavaş biriktirip indirimli hazır sistemlere bakmanızı öneririm

Paranızı yavaş yavaş biriktirip indirimli hazır sistemlere bakmanızı öneririm
Apu sistemlere bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,665
Üyeler
163,864
Son üye