2 saattir arıyorum tuş nerede?
Anakart modeli nedir? Genelde RGB switch'i oluyor.Anakartta böyle bir tuş var neye yarıyor? Anakart asus rog x870-a
Auto yazan tuş
Büyük ihtimal şu auto yazan şeyi diyor hocam. Pcıe falan yazıyor altında.2 saattir arıyorum tuş nerede?
Asus rog x870-aAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aanakart modeli nedir? Genelde RGB switch'i oluyor.
Aynen orası hocamBüyük ihtimal şu auto yazan şeyi diyor hocam. Pcıe falan yazıyor altında.
Gördüm hocam. Başka bir forumda "Bu switch, sadece kurubuz ve sıvı azotla OC yapıldığı zaman kullanıyor." demişler. O switch bu mu bilmiyorum ama net bilen birisi yanıt verirse daha iyi olur.Büyük ihtimal şu auto yazan şeyi diyor hocam. Pcıe falan yazıyor altında.
OC switcherAnakartta böyle bir tuş var neye yarıyor? Anakart asus rog x870-a
Auto yazan tuş
O zaman bizi ilgilendimiyor hocam.Gördüm hocam. Başka bir forumda "Bu switch, sadece kurubuz ve sıvı azotla OC yapıldığı zaman kullanıyor." demişler. O switch bu mu bilmiyorum ama net bilen birisi yanıt verirse daha iyi olur.
Yani. Kurubuz yada sıvı azot ile Overlock denemeleri yaparken anakartı eksi derecelerde kullanmanı sağlıyormuş. Normal sıvı soğutucularda açılması pek fayda etmiyormuş. Bilgi tam doğru mu bilmiyorum fakat olsa da o tuş bu tuş mu bilmiyoruz. Yine de bilgili birisi yazacaktır illa ki.O zaman bizi ilgilendimiyor hocam.![]()
Peki autoda mı kalsın ben anlamadım birşeyden de
Alternatif PCIe Mod Seçici -
Alternatif PCIe Mod seçici, CPU'dan gelen PCIe sinyalini PCIe yuvası için Gen4 veya Gen3 arasında değiştirmene olanak tanır.
• Alternatif PCIe Mod seçici "Auto" (Otomatik) konumunda iken, CPU'dan gelen PCIe sinyali varsayılan ayar olacaktır.
• Alternatif PCIe Mod seçici 1. adıma getirildiğinde, CPU'dan gelen PCIe sinyali Gen4 olacak ve LED1 yeşil yanacaktır.
• Alternatif PCIe Mod seçici 2. adıma getirildiğinde, CPU'dan gelen PCIe sinyali Gen3 olacak ve LED2 sarı yanacaktır.
• Yakındaki LED'ler şu anda seçili olan PCIe modunu gösterir.