enokeno
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 652
Böyle anlayamayız hocam.
yabancı ülkeden alındı diyor faturası yok diye uygunmuş, sizin önerdiğiniz adaptörlere zam gelmiş kablo ile birlikte 300 e alabiliyorumBöyle anlayamayız hocam.
Birebir çakması satılıyor.
Faturasını falan sormak lazım.
valla sahte olabilir.yabancı ülkeden alındı diyor faturası yok diye uygunmuş, sizin önerdiğiniz adaptörlere zam gelmiş kablo ile birlikte 300 e alabiliyorum
Bildiğim kadarıyla hiçbir apple sarj kutusunun üstüne İphone pro max yazmıyor hocam büyük ihtimalle sahte. Ben sizin yerinizde olsam spigen 27w adaptörünü alırdım. Yaklaşık 1 yıldan fazladır iphone 12 ile beraber kullanıyorum hiçbir sorun yaşatmadı. Geçen yıl ocakta aldım %90 pil sağlığı mevcut. Sarj sürelerinden de memnunum.peki bu?Cep Telefonu Şarj Cihazı Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Cep Telefonu Şarj Cihazı Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
kutuları birebir kopyalıyorlar biliyorum fakat atmak istedim belki belli eden bir şey vardır diye
hocam hem adaptör hem kablo için 200-250 tl bütçem var ikisini birden ayarlayamadım dahaBildiğim kadarıyla hiçbir apple sarj kutusunun üstüne İphone pro max yazmıyor hocam büyük ihtimalle sahte. Ben sizin yerinizde olsam spigen 27w adaptörünü alırdım. Yaklaşık 1 yıldan fazladır iphone 12 ile beraber kullanıyorum hiçbir sorun yaşatmadı. Geçen yıl ocakta aldım %90 pil sağlığı mevcut. Sarj sürelerinden de memnunum.
Hangi apple telefonu kullanıyorsunuz hocam ?hocam hem adaptör hem kablo için 200-250 TL bütçem var ikisini birden ayarlayamadım daha
iphone 7 için neden hızlı şarj adaptörü arıyorsun ki. evde samsung gibi markaların benzer güçteki orijinal adaptörü varsa kullan geç. ürün çakma olmadıkça sorun çıkmaz.zaten iphone 7 pili falan çoktan ölmüştür, çoktan değişim görmüştür.fazla kasma.iphone7
İphone 7 için bu adaptöre ihtiyacın yok. Samsung 10 w falan bi adaptör rahatlıkla yeteriphone7