Bu araca bu fiyat normal mi?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
712
Bütçe
5
Merhaba arkadaşlar arabalar hakkında gram bilgim yok ne fiyatları ne özellikleri. İlgim, merakım da yok. Alacak da değilim.
Ana sayfada gördüm ne kadarmış diye bakayım dedim bu nedir normal mi bu fiyat?
20 yaşında araçlar bile bu fiyataymış vay be.

IMG_0490.webp

Bütçesi bu olan adam eski almana bulaşmasın zaten bütçe düşük bide o kadar masraf alır başına işçilik aşırı pahalı

Tüm bakımları yapılmıştır alıcıya hayırlı olsun diyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu model için bu KM az mı yani daha gider mi hocam
Güçlü motoru zorlarlar hocam mesele BMW ler o yüzden sorunlu güçlü motoru olunca adam yanlıyor arabanın ömrü gidiyor

fiyat normal

2008 A4 2.0 TDI 225km için normal hocam fiyatı. Ağır hasar veya fazla değişeni yoksa. Ayırca model yılına aldanmayın hocam. audi bmw mercedes gibi araçların 2000 model ve üstleri bu paralara hatta 1-1.5 milyona kadar çıkıyor.

2008 A4 2.0 TDI 225km için normal hocam fiyatı. Ağır hasar veya fazla değişeni yoksa. Ayırca model yılına aldanmayın hocam. audi bmw mercedes gibi araçların 2000 model ve üstleri bu paralara hatta 1-1.5 milyona kadar çıkıyor.
Bunlar baya uzun gidiyor o halde doğru mu ortalama kaç km ye kadar götürür bu dediğiniz kalitede araçlar

Bunlar baya uzun gidiyor o halde doğru mu ortalama kaç km ye kadar götürür bu dediğiniz kalitede araçlar
Hocam yazdığınıza göre araç hakkında pek bir bilgiye sahip değilsiniz. Bu araçlara sakın bulaşmayın derim özellikle bmw grubunda her köşede yan verdikleri için (bazı nadir olanlar hariç) araçların bütün ömrünü yiyorlar. Alırsınız elinizde patlar, arabasının yarısı kadar masraf açar size. Temizleri yok mu elbette ki var ama aramak bulmak gerekiyor.

Hocam yazdığınıza göre araç hakkında pek bir bilgiye sahip değilsiniz. Bu araçlara sakın bulaşmayın derim özellikle bmw grubunda her köşede yan verdikleri için (bazı nadir olanlar hariç) araçların bütün ömrünü yiyorlar. Alırsınız elinizde patlar, arabasının yarısı kadar masraf açar size. Temizleri yok mu elbette ki var ama aramak bulmak gerekiyor.
Evet hocam bilgim yok, ayrıca alıp etmeyecem meraktan sordum sadece.
Japonlara çok uzun km gidiyor problemsiz diyorlar bunlar da öyle mi diye merak ettim

Evet hocam bilgim yok, ayrıca alıp etmeyecem meraktan sordum sadece.
Japonlara çok uzun km gidiyor problemsiz diyorlar bunlar da öyle mi diye merak ettim
Alamayacaksanız sıkıntı yok hocam. Bunlarda eğer bakımlarını aksatmadan yaparsanız, uzun km'ler sorunsuz gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,553
Üyeler
175,066
Son üye
expact
Geri