Çözüldü✓ Bu Asus laptop alınır mı

SHWEPPERS

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
60000
Arkadaşlar biliyorum çok fazla konu açtım affınıza sığınırım ancak almadan önce de sormak istedim aşağıya linkini bıraktığım laptop alınır mı Asus dan 60 bini geçemeyecek başka ne önerirsiniz veya HP victus r1 modelinden hangisini önerirsiniz bu alınmaz ise şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar biliyorum çok fazla konu açtım affınıza sığınırım ancak almadan önce de sormak istedim aşağıya linkini bıraktığım laptop alınır mı Asus dan 60 bini geçemeyecek başka ne önerirsiniz veya HP victus r1 modelinden hangisini önerirsiniz bu alınmaz ise şimdiden teşekkürler

alınır hocam muadil fiyatlara bi kaç model varda gamegaraj gibi ama kullanmadığım için bişey diyemem

Gamegaraj uzun soluklu olmaz gibi asusun kalite ve soğutmaya güveniyorum yazılım ve oyun için kullanacağım
bende ondan dolayı bişey diyemedim msi cyborglar var ama onların da watt değeri çok düşük casperı da uzun soluklu bişeyler olucağını sanmıyorum

bende ondan dolayı bişey diyemedim msi cyborglar var ama onların da watt değeri çok düşük casperı da uzun soluklu bişeyler olucağını sanmıyorum
Bu fiyata en mantıklı bu gibi geldi bana fiyat arttiramiyorum maalesef teşekkür ederim bunu alıyorum 2025 de çıkmış o yüzden tereddüt etmiştim

Bu fiyata en mantıklı bu gibi geldi bana fiyat arttiramiyorum maalesef teşekkür ederim bunu alıyorum 2025 de çıkmış o yüzden tereddüt etmiştim
asus tuf da ısınma problemi vardı 2024 modellerinde ama 2025 de bu sorunu çözmüşler hayırlı olsun şimdiden

Elektronik işi şans işi hocam babamda böyle kombi dahi alsa hep bir sorun çıkıyor diğer markalardan bir fark yok şansa bağlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,693
Üyeler
184,965
Son üye
Redoo
Geri