Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,369
Çok kaliteli bir şey olmadığını biliyorum. Ucuz ve sade bir ayakkabı olduğu için aldım. Çok kekovarimsi mi duruyor sizce?
değil ayakabının kekosu mu olur uste takım elbiseyle giy bi de onu
Çok kaliteli bir şey olmadığını biliyorum. Ucuz ve sade bir ayakkabı olduğu için aldım. Çok kekovarimsi mi duruyor sizce?
Adidas'lara keko ayakkabısı diyorlar da ben de Nike giyenlere NPC diyorum artık. Sokakta 10 kişinin 9'u Nike giyiyor. Kalan 1'i de çakma Nike giyiyor. Beyaz Nike dışında ayakkabı giyen yok neredeyse. Gittim mağazada denedim bugün 3-5 Nike ayakkabı, gram rahat değillerdi.Degil. Düz siyah ayakkabı giyilir
Nike mı rahat değil dalga mı geçiyorsun 8 aydır puma giyiyorum ayakkabının içi mahvoldu dışında sorun yok bir de pumanın bütün ayakkabılarında dış tabanı çok kaygan yağmurlu havalarda kaç defa az kalsın normal yürürken düşüyordum artık dikkatli yürüyorum arkadaşım başka modelini aldı pumanın aynı sorun onda da var geçen ay Nike aldım ben ayakkabı giymiyormuşum aşırı rahat fan boyluk yapmıyorum ilk defa Nike giymiştim benim aldığım Nike 2300tl giydiğim pumanın şu anki fiyatı 1400 falan olması lazım puma smash buck v2Adidas'lara keko ayakkabısı diyorlar da ben de Nike giyenlere NPC diyorum artık. Sokakta 10 kişinin 9'u Nike giyiyor. Kalan 1'i de çakma Nike giyiyor. Beyaz Nike dışında ayakkabı giyen yok neredeyse. Gittim mağazada denedim bugün 3-5 Nike ayakkabı, gram rahat değillerdi.
İndirime girince Puma Rebound V6 Low alacağım. Amazon'da indirimde bayağı ucuz ama 45 numarası yok. 44.5 var.Aşırı rahattı. Bir de Reebok Court Advance çok rahattı mağazada ama internet sayfalarında yırtıldı vs. yazmışlar o yüzden korktum.
Adidas markasını genel olarak günümüzde kekolar tercih ediyor, yüzden sormuştum.Keko ayakkabısı nedir ya? Her şeyi belli kalıplara sokmaya çalışmayın.
Kalıp yargıları boşver dostum. Hoşuna gideni yapAdidas markasını genel olarak günümüzde kekolar tercih ediyor, yüzden sormuştum.
Bizim sınıfta bir çocuk var bu ayakkabıyı giyiyor sana yemin ederim ne zaman dışarı çıksak gözler hep üzerlerimizde aşırı yakışıklı sende al keko ayakkabısı değil