Neler Yeni

Bu ayakkabı keko ayakkabısı mı?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,124
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Degil. Düz siyah ayakkabı giyilir
Adidas'lara keko ayakkabısı diyorlar da ben de Nike giyenlere NPC diyorum artık. Sokakta 10 kişinin 9'u Nike giyiyor. Kalan 1'i de çakma Nike giyiyor. Beyaz Nike dışında ayakkabı giyen yok neredeyse. Gittim mağazada denedim bugün 3-5 Nike ayakkabı, gram rahat değillerdi.
İndirime girince Puma Rebound V6 Low alacağım. Amazon'da indirimde bayağı ucuz ama 45 numarası yok. 44.5 var. :( Aşırı rahattı. Bir de Reebok Court Advance çok rahattı mağazada ama internet sayfalarında yırtıldı vs. yazmışlar o yüzden korktum.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,696
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
eskiden oyleydi ana artik keko ayakkibali nike airforce ya da air jordanlar falan

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
yok bunu giymiyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
giyene bağlı ama bana verseler yok kekoymuş falan demem giyerim

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
Adidas'lara keko ayakkabısı diyorlar da ben de Nike giyenlere NPC diyorum artık. Sokakta 10 kişinin 9'u Nike giyiyor. Kalan 1'i de çakma Nike giyiyor. Beyaz Nike dışında ayakkabı giyen yok neredeyse. Gittim mağazada denedim bugün 3-5 Nike ayakkabı, gram rahat değillerdi.
İndirime girince Puma Rebound V6 Low alacağım. Amazon'da indirimde bayağı ucuz ama 45 numarası yok. 44.5 var. :( Aşırı rahattı. Bir de Reebok Court Advance çok rahattı mağazada ama internet sayfalarında yırtıldı vs. yazmışlar o yüzden korktum.
Nike mı rahat değil dalga mı geçiyorsun 8 aydır puma giyiyorum ayakkabının içi mahvoldu dışında sorun yok bir de pumanın bütün ayakkabılarında dış tabanı çok kaygan yağmurlu havalarda kaç defa az kalsın normal yürürken düşüyordum artık dikkatli yürüyorum arkadaşım başka modelini aldı pumanın aynı sorun onda da var geçen ay Nike aldım ben ayakkabı giymiyormuşum aşırı rahat fan boyluk yapmıyorum ilk defa Nike giymiştim benim aldığım Nike 2300tl giydiğim pumanın şu anki fiyatı 1400 falan olması lazım puma smash buck v2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,754
Üyeler
161,488
Son üye
Flwz
Top Bottom