Neler Yeni

Yardım Bu ayarları nasıl olmalı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan Yavuz
Monitör AOC 24G2U 1 MS MPRT. En iyi tepkime süresi için nasıl olmalı ? FreeSync açınca MBR kısmı kapanıyor ve Overdrive daki Yükseltme seçeneği gidiyor. Birde MBR 20 değerine kadar çıkıyor fakat 1 değer bile oynatsam Overdrive kapanıyor.
e38bb131-6ce4-4c25-b837-6ddfa3229064.jpg

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Monitör AOC 24G2U 1 MS MPRT. En iyi tepkime süresi için nasıl olmalı ? FreeSync açınca MBR kısmı kapanıyor ve Overdrive daki Yükseltme seçeneği gidiyor. Birde MBR 20 değerine kadar çıkıyor fakat 1 değer bile oynatsam Overdrive kapanıyor.
Alıntıyı görüntüle
1 MS MPRT değeri eşittir 4ms tepkime süresidir 1ms GTG almak istiyorsan FreeSync özelliğinden feragat etmen gerek çünkü çok araştırdım bende almadan önce ki hala almadım vazgeçtim bunun çözümü maalesef ki yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım ben yanlış biliyorumdur

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 MS MPRT değeri eşittir 4ms tepkime süresidir 1ms GTG almak istiyorsan FreeSync özelliğinden feragat etmen gerek çünkü çok araştırdım bende almadan önce ki hala almadım vazgeçtim bunun çözümü maalesef ki yok

Umarım ben yanlış biliyorumdur
O zaman fps oyunları için şuan yaptığım ayar iyi midir ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
CSGO gibi oyunlarda 1ms açarsın yani rekabetçi gerektiren oyunlarda diğer işte RDR 2 gibi oyunlarda FreeSync açarsın 4ms tepki süresi alırsın

O zaman fps oyunları için şuan yaptığım ayar iyi midir ?
Overdrive modu her zaman yükseltme seçeneğinde kalsın üstteki yazımı da oku daha detaylı bilgi için @RevDeisDou yardımcı olacaktır kendisi de bu monitörü kullanıyordu sanırım

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Alıntıyı görüntüle
MBR 0, freesync açık Overdrive yüksek oyun rengi 13. Aynı monitör var

Top Bottom