Bu basketbol topu iyi mi?

7 numara derken yani küçük değil normal boyut bir basketbol topu demek amaçlı yazdım.

"Nike J.000.1865.041.07 JORDAN PLAYGROUND 8P BASKETBOL TOPU SİYAH 7 NUMARA"​

Ben 15 yaşındayım ve elim 18cm bence tam elime oturur.

Ben 15 yaşındayım ve elim 18cm bence tam elime oturur.
1613333892087.png

Evet o da saçma bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oda mantıklı değil (bence)
Futbol konuları mantıklı değil deyip futbol konularına 116 mesaj yazmak? Tamam kral sen haklısın.

Mantıklı değil ama oraya saçma bir şey yazarsanız karşılık veririm
Hala mantıklı değil diyorsun ulan profil fotoğrafın futbolla ilgili, futbol konularına 116 mesaj yazmışsın daha ne olsun?

Hala mantıklı değil diyorsun ulan profil fotoğrafın futbolla ilgili, futbol konularına 116 mesaj yazmışsın daha ne olsun?
pp min ne alakası var futbolu sevdiğim için koydum biri saçma bir şey yazarsa karşılık vermekten 110 tanesi

Evet o da saçma bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oda mantıklı değil (bence)
Dostum sabah futbol konusunda milletle tartışan, ağlamayın diyen sen değil miydin? Adam gayet normal bir soru sormuş, forumda bu konu olması saçma diyorsun. Sence mantıklı mı bu söylediklerin?

@haktanugur3 'un açtığı başlıklar tartışma çıkarmaya yönelik diyorlardı. Adam düzgünce bir soru sormuş, yine tartışma çıktı :D
Basketbol topu çok güzelmiş bu arada beğendim.

Dostum sabah futbol konusunda milletle tartışan, ağlamayın diyen sen değil miydin? Adam gayet normal bir soru sormuş, forumda bu konu olması saçma diyorsun. Sence mantıklı mı bu söylediklerin?
Evet adam gs şikeci falan yazdı ne yapayım boş boş bakayımmı

Evet adam gs şikeci falan yazdı ne yapayım boş boş bakayımmı
Ee o zaman orada konuşuyorsan bu arkadaşın konu dışına açtığı ve herhangi bir sorunu olmayan konuya saçma deme hakkın yok. Bana göre de senin Galatasaray'ı savunman saçma. Sana mı şikeci demiş? Takıma demiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,920
Üyeler
183,490
Son üye
Mertan
Geri