sefergider
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
ASUS TUF Gaming F16 FX608JH i5-13450HX 16GB RAM 1TB SSD RTX5050 16
Son düzenleme:
alinir suan bu fiyata daha iyisi yok ekran karti 140w ve mux switch var direkt al derim.Arkadaşlar selam. bu bilgisayar alınır mı? Ekran kartı 130w Ve MUX switch özelliği var. Ayrıca ramini yükseltmek istiyorum.![]()
ASUS TUF Gaming F16 FX608JH i5-13450HX 16GB RAM 1TB SSD RTX5050 16www.trendyol.com
iyide kral ısınma problemi falan var mı bunun.alinir suan bu fiyata daha iyisi yok ekran karti 140w ve mux switch var direkt al derim.
hayir internette videolari var izleyebilirsin genel olarak 85 dereceyi gecmiyor cok nadir 88 falan oluyor . direkt al derim fiyati tekrar artmadan.iyide kral ısınma problemi falan var mı bunun.
Peki ekstra ram slotu var mı 1x8 şeklinde mi geliyorhayir internette videolari var izleyebilirsin genel olarak 85 dereceyi gecmiyor cok nadir 88 falan oluyor . direkt al derim fiyati tekrar artmadan.
evet ekstra slotu var 1x8 seklinde geliyor.Peki ekstra ram slotu var mı 1x8 şeklinde mi geliyor
Hocam bende almak istiyorumda ekran kartı nasıl? Fh4 gibi oyunlarda iyi performans verir mi?Aynısını bende var. 2 ay önce 22700tlden almıştım ozamanlar f/p bir cihazdı. Şuan piyasayı takip etmiyorum ama genede alınır gibi duruyor. İşlemcisi biraz sıcak çalışıyor onuda mhz yi 4200 civarına sabitlersen sıcaklıkları düşürürsün.
Forza bende yok hocam, bf5,gow tarxı oyunlarda bir problem yaşamadım. Dediğim gibi işlemcisi sıcak çalışıyor mhz veya sıcaklık ayarı sınırı koymakta yarar var.Hocam bende almak istiyorumda ekran kartı nasıl? Fh4 gibi oyunlarda iyi performans verir mi?
Hocam bende GoW oynayacağım, oyun içi ayarları ve FPS değerlerini yazar mısınız?Forza bende yok hocam, bf5,gow tarxı oyunlarda bir problem yaşamadım. Dediğim gibi işlemcisi sıcak çalışıyor mhz veya sıcaklık ayarı sınırı koymakta yarar var.
her şey ultrada ortalama 90 civarı fps veriyor hocam. Dlss kısmını açtım ama pek işe yaradığını göremedim yada ben doğru ayarı seçemedim.Hocam bende GoW oynayacağım, oyun içi ayarları ve FPS değerlerini yazar mısınız?