Bu bilgisayar masası alınır mı?

Newkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
495
Rahat rahat monitörümü kasamı falan koymak istiyorum daha sonra 2. monitör de atabilirim sizce nasıl fiyat olarak?

Güzel bir masa. Çok tercih edilenler arasında.

Derinlik 70cm. Kaç inç monitör kullanacaksınız?

1 yıl önce 350 tl'ye almıştım. Şuanki piyasaya göre iyi fiyat olabilir. Benim aldığım 160 cm uzunluk olandı. Gayet yeterli sağlam bir masaydı. 10 ay civarı kullandım bir sorun yaşamadım.

Tam olarak aynısı değil.

Ben benzerini kullanıyorum ve çok dandik. Sallanmasın diye duvara yaslayıp üzerine ağırlık koydum. Şuan onu kullanıyorum. Geçen sene indirimle 100 TL'ye almıştım.

Bütçe arttırıp IKEA'dan bir model almak daha iyi olabilir.
Bendede aynısı var sallanma falan yok ama yinede sen bilirsin fiyatına göre bence gayet iyi

Tam olarak aynısı değil.

Ben benzerini kullanıyorum ve çok dandik. Sallanmasın diye duvara yaslayıp üzerine ağırlık koydum. Şuan onu kullanıyorum. Geçen sene indirimle 100 TL'ye almıştım.

Bütçe arttırıp IKEA'dan bir model almak daha iyi olabilir.
Yorumlar olumlu düzeyde hep bu masa için, senin aldığın kötüsü olabilir. Ayaklar metal, suntalam malzemeye sahipmiş alanların fotolarına baktım baya iyi durmakta fiyatına göre iyi gibi.

Bendede aynısı var sallanma falan yok ama yinede sen bilirsin fiyatına göre bence gayet iyi
Bu model değil zaten. Buna benzer rafları olan bir şey. Yorumlarda herkes memnundu ama ben pek beğenmedim. Tabii fiyatına göre çok iyi.

Geri