Bu bilgisayara hangi ekran kartını önerirsiniz

TDPRL

80+
Reaksiyon skoru
53
Selam arkadaşlar benim bilgisayarım anakart modeli Gigabyte 945GÇM-S2L buna göre hangi ekran kartı alabilirim

İşlemci ve güç kaynağı önemli yoksa o anakarta 4090 bile takarsın.

Selam arkadaşlar benim bilgisayarım anakart modeli Gigabyte 945GÇM-S2L buna göre hangi ekran kartı alabilirim
Bütçen ne kadar o anakarta yatırım yapmak hiç mantıklı değil .

İşlemci coreduo2E4500 tam ismimi unuttum güç kaynağı nerden bakıyoruz
Gt 1030 veya rx 550 alabilirsin sıfır olarak 2. El ise gtx 460 gtx 550 rx 460 bakabilirsin işlemcin zayıf üzerini bakma bunlarda bile darboğaz olacaktır

Bütçen ne kadar o anakarta yatırım yapmak hiç mantıklı değil .
Yazın değiştiricem daha belli değil bütçe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gt 1030 veya rx 550 alabilirsin sıfır olarak 2. El ise gtx 460 gtx 550 rx 460 bakabilirsin işlemcin zayıf üzerini bakma bunlarda bile darboğaz olacaktır
Anlıyorum darboğaz yapmıcak bir ekran kartı önersen

Sana tavsiyem paran iyiyce biriksin 0 b550 asrock anakart 2. el 3200g 16gb ram alman . Psu falan değişmenede gerek kalmaz .

Piyasadaki çoğu ekran kartı darboğaz yapar. Sisyemi elden çıkar ikinci elden am4 bir sistem al/topla.

Piyasadaki çoğu ekran kartı darboğaz yapar. Sisyemi elden çıkar ikinci elden am4 bir sistem al/topla.
Sistem toplucam ama eski bilgisayara son kez yenileme yapıcam peki ASUS HD 5870 X2 ARES ekran kartını darboğaz yapar mı işlemci Intel i3 yapsam olur mu anakart destekler mi bunlaro yoksa yeni anakart alıcam ortalama

Sistem toplucam ama eski bilgisayara son kez yenileme yapıcam peki ASUS HD 5870 X2 ARES ekran kartını darboğaz yapar mı işlemci Intel i3 yapsam olur mu anakart destekler mi bunlaro yoksa yeni anakart alıcam ortalama
Dostum sen o sisteme upgrade falan yapma bence

Geri