Neler Yeni

Bu bilgisayara psu yetermi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
şöyle diyim ben başta 1650 kullanyıordum sorun yoktu ama birden başladı sorun ondan sonra 2060 a geçtim ve hala devam etti çoğu esporcu arkadaşım i9 ryzen 7 ryzen 9 alıp düşük ekran kartı ile sorun yaşamıyor ama bendeki input lag çok yüksek yani mouseyi çeviriyorum drop yiyiyorum öyle deli ediyor

Drop konusunda başka şeyler vardır ama ne kadar ince detaylara bakıyorsunuz bilmiyorum belki bizim fark etmiyeceğimiz seviyededir. Reflex ayarıda açık mı ?

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Drop konusunda başka şeyler vardır ama ne kadar ince detaylara bakıyorsunuz bilmiyorum belki bizim fark etmiyeceğimiz seviyededir. Reflex ayarıda açık mı ?
aynı sorunu açıkkende yaşadım kapalıykende

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Oyun oynar iken ekran kaydı alıp youtube yükleyip buraya atabilirseniz incelerim, afterburner ile değerler vs. de açık iken.
hemen atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun oynar iken ekran kaydı alıp youtube yükleyip buraya atabilirseniz incelerim, afterburner ile değerler vs. de açık iken.
fps fln normal gözüküyor ama oyunumda acayip geçikme var ve drop yiyiyorum kayıtta gözükmese bile ani mpuse çevirmemde mermilerde çok bozuk gidiyor

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
hemen atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

fps fln normal gözüküyor ama oyunumda acayip geçikme var ve drop yiyiyorum kayıtta gözükmese bile ani mpuse çevirmemde mermilerde çok bozuk gidiyor

Detaylıca bakında bir sorun görülmüyor yani, senin dediğin o mevzu için hani hissetmemen için baya her şeyi en tepe seviye kullanman lazım sanırım yayıncıların full + full pc setupları gibi :D. Değerlerde bir sıkıntı yok dediğim gibi. Reflex + boost ayarını kullanma bu arada sadece reflex kullan, daha önce +boost ile sorun yaşandığını duymuştum düz reflex daha iyi performanslıymış. Onun dışında işlemci yükseltirsen fark olurmu bilemiyorum denemen lazım. Ama pek sorun gözükmedi benim gözüme.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Detaylıca bakında bir sorun görülmüyor yani, senin dediğin o mevzu için hani hissetmemen için baya her şeyi en tepe seviye kullanman lazım sanırım yayıncıların full + full pc setupları gibi :D. Değerlerde bir sıkıntı yok dediğim gibi. Reflex + boost ayarını kullanma bu arada sadece reflex kullan, daha önce +boost ile sorun yaşandığını duymuştum düz reflex daha iyi performanslıymış. Onun dışında işlemci yükseltirsen fark olurmu bilemiyorum denemen lazım. Ama pek sorun gözükmedi benim gözüme.
yazılımsal bir sorun olabilirmi sizce windowsumdan alakalı veya oyundan fln

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
yazılımsal bir sorun olabilirmi sizce windowsumdan alakalı veya oyundan fln

Oyun ile alakalı her türlü saçmalığı bekleyebilirim çünkü riot yani bende uzun süredir Valorant ve bir yandan TFT oynayan biriyim. Riot sürekli her güncellemede bi yeri yapar başka bir yeri bozar. Windowsu yeni kurduğunuzu söylemiştiniz zaten onun etkilediği bir durum olduğunuda sanmıyorum. Bu arada monitörün USb çıkışlarını aktif edince mouse u monitöre bağlayabiliyor ve gecikmeyi azaltılabilir olduğunu görmüştüm, sizde öyle bir şey yaptınız mı ? Yapabilcek uygun monitöre sahipseniz deneyebilirsiniz, bir kablo ile monitörden kasaya bağlantı yapıp monitör çıkışlarını aktif etmeniz gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam.

Top Bottom