Intel i5-3340
8 gb RAM
GA-B75M-D2V anakart
Cooler Master rp-550-pcaa-e2 PSU
Gayet güzel olur. İşlemci ufak darboğazlar yaşayacaktır ama bu kesinlikle RX 580 performansı almana engel değil. Şimdiden hayırlı olsun.Intel i5-3340
8 gb RAM
GA-B75M-D2V anakart
Cooler Master rp-550-pcaa-e2 PSU
Güç tüketimi ve PSU'nu yormaması açısından 1650 Super de alabilirsin.İşlemci darboğaz olur, ve PSU biraz eski nesil sanırım sorun çıkarır. GTX 1650 Super tavsiye ederim.
Gayet güzel olur. İşlemci ufak darboğazlar yaşayacaktır ama bu kesinlikle RX 580 performansı almana engel değil. Şimdiden hayırlı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güç tüketimi ve PSU'nu yormaması açısından 1650 Super de alabilirsin.
İleride işlemcimi de arttırma fırsatım olucak ben şuan performans açısından hangisi iyi olursa onu alıcam sizce ?İşlemci darboğaz olur, ve PSU biraz eski nesil sanırım sorun çıkarır. GTX 1650 Super tavsiye ederim.
1650 Super alman daha mantıklı duruyor bence.İleride işlemcimi de arttırma fırsatım olucak ben şuan performans açısından hangisi iyi olursa onu alıcam sizce ?
İleride işlemcimi de arttırma fırsatım olucak ben şuan performans açısından hangisi iyi olursa onu alıcam sizce ?
İşlemci darboğaz olur, ve PSU biraz eski nesil sanırım sorun çıkarır. GTX 1650 Super tavsiye ederim.
RX 570 daha mantıklı olmaz mı böyle bir sistem için? RX 570 150W tüketiyor ve 450W güç kaynağı öneriyor, 1650S ise 100W tüketip 350W güç kaynağı istiyor.Güç tüketimi ve PSU'nu yormaması açısından 1650 Super de alabilirsin.
RX 570 daha mantıklı olmaz mı? RX 570 150W tüketiyor ve 450W güç kaynağı öneriyor, 1650S ise 100W tüketip 350W güç kaynağı istiyor.
Yani RX 570 in sorun çıkaracağını sanmıyorum o PSU ya, performans olarak bi tık daha düşük ama fiyat bakımından ise arada kocaman bir fark var.
Performans olarak nasıl bi tık daha düşük ? 1650 Super RX 570'i duman eder. Fiyat olarak ise aman aman bir fark yok. Asla RX570 alınmamalı.RX 570 daha mantıklı olmaz mı? RX 570 150W tüketiyor ve 450W güç kaynağı öneriyor, 1650S ise 100W tüketip 350W güç kaynağı istiyor.
Yani RX 570 in sorun çıkaracağını sanmıyorum o PSU ya, performans olarak bi tık daha düşük ama fiyat bakımından ise arada kocaman bir fark var.
GTX 1650 Super ile RX 580 hemen hemen denkler aralarında pek fark yok, 8GB alıcak iseniz RX 580 alabilirsiniz, 4GB için 1650 Super daha iyi olur.
8 gb düşünüyorum sanırım benim için daha rahat olur, fiyat olarak da mantıklı geliyor .Şu can sıkan günlerde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim iyi geceler1650 Super alman daha mantıklı duruyor bence.
aynen öyle yanından geçemez !!!Performans olarak nasıl bi tık daha düşük ? 1650 Super RX 570'i duman eder. Fiyat olarak ise aman aman bir fark yok. Asla RX570 alınmamalı.
8 gb düşünüyorum daha rahat olur sanırım fiyat olarak da mantıklı geliyor şu can sıkan günlerde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim iyi geceler
Hocam PSU'nuzdan endişe ediyorum ama haberiniz olsun. RX580'i kaldıramayabilir.8 gb düşünüyorum sanırım benim için daha rahat olur, fiyat olarak da mantıklı geliyor .Şu can sıkan günlerde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim iyi geceler