ddr4 hocam vatandan linkini de bulamadım mağazadan aldığım içinddr5 se çok iyi bence ben de 27k ya 7500f 4060ti olanı aldım da fiyatı iyi mi bilemedim
teşekkür ederim hocam bilgisayardan anlamadığım için bilemedim pek iyi mi kötü mü DDR 4 olması kötü mü olmuş verdiğim paraya göre iyi bi bilgisayar mı onu öğrenmek istedim aslındaDdr4 sistem ama üzmez hocam hayırlı olsun almışsınız artık
şuan için idare eder de ilerisi için önü kapalı benceddr4 hocam vatandan linkini de bulamadım mağazadan aldığım için
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim hocam bilgisayardan anlamadığım için bilemedim pek iyi mi kötü mü DDR 4 olması kötü mü olmuş verdiğim paraya göre iyi bi bilgisayar mı onu öğrenmek istedim aslında
önü kapalı derken hocam ne anlamda kapalışuan için idare eder de ilerisi için önü kapalı bence
eyvallah hocam teşekkür ederim herkes gnlüne göre istediği sistemi alır umarımgüzel hayırlı olsun
eyvallah hocam bu öönü kapalı olayı ne oluyor kanka onu anlayamıyorumSağlam sistem. İstediğiniz herşeyi rahatça yapar. Önü kapalı bir sistem evet ama uzun yıllar yükseltme istemez.
şimdilik gtürsün de ileride yükseltme yapılır kankaişlemci ekran kartına göre bir tık zayıf
ddr4 sistem olduğu için yeni parça gelmiyor mevcut parçalarla yükseltme yapabiliyorsunuz ama bu sistem sizi uzun süre götürür yani o zamana kim öle kim kala o yüzden hayırlı olsun keyfini çıkarın gayet güzel sistem.eyvallah hocam teşekkür ederim herkes gnlüne göre istediği sistemi alır umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyvallah hocam bu öönü kapalı olayı ne oluyor kanka onu anlayamıyorum
eyvallah hocam götürdüğü kadar götürsün bakalım sonrasında neler olur neler biter duruma göre bişeyler ayarlanırddr4 sistem olduğu için yeni parça gelmiyor mevcut parçalarla yükseltme yapabiliyorsunuz ama bu sistem sizi uzun süre götürür yani o zamana kim öle kim kala o yüzden hayırlı olsun keyfini çıkarın gayet güzel sistem.