dyron
80+
Dahası
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
lan tamam sus git mkHe konuşma
lan tamam sus git mkHe konuşma
Ben konu sahibine yardımcı olayım al kardeşim en iyi laptopu her 6 ay da bakımları ile uğraş bir yerden sonra kronik arzalar başlasın elinde kalsın laptop kullanmasam tamam haklısınız dicemTamam kardeşim yeter ki bir rahatça konuda ki adama yardımcı olalım git başkasına salça ol.
"He" ?He konuşma
Dandiğini aldı isen ben napayim sor söyleyeyimBen konu sahibine yardımcı olayım al kardeşim en iyi laptopu her 6 ay da bakımları ile uğraş bir yerden sonra kronik arzalar başlasın elinde kalsın laptop kullanmasam tamam haklısınız dicem
evet masaüstü alsın 6 ayda bir doktora gitsinBen konu sahibine yardımcı olayım al kardeşim en iyi laptopu her 6 ay da bakımları ile uğraş bir yerden sonra kronik arzalar başlasın elinde kalsın laptop kullanmasam tamam haklısınız dicem
ya abi şu trabzonluları kim alıyor şu forumaKudur ulan 1080 ti tüm laptoplara sapladı
Dandik mi tamam kralDandiğini aldı isen ben napayim sor söyleyeyim
kanka merak ettim hangi laptopu kullanıyorsun ? her laptop aynı olmuyor ayrıca bu bütçelerde kronik problem pek raslanmıyor rastlanırsa zaten adı lekelenir başka markaya yönelinir.Ben konu sahibine yardımcı olayım al kardeşim en iyi laptopu her 6 ay da bakımları ile uğraş bir yerden sonra kronik arzalar başlasın elinde kalsın laptop kullanmasam tamam haklısınız dicem
10 yıllık kasa var hâlâ taş gibievet masaüstü alsın 6 ayda bir doktora gitsin
Gidip Excalibur, monster, victus, dell, gigabyte alırsan normal.Dandik mi tamam kral
Monster kankakanka merak ettim hangi laptopu kullanıyorsun ? her laptop aynı olmuyor ayrıca bu bütçelerde kronik problem pek raslanmıyor rastlanırsa zaten adı lekelenir başka markaya yönelinir.
Dostum kimse laptop masaüstünden daha iyi dememiş. Taşınabilirliği iyi demiş ihtiyacım o demiş masaüstü almak istese ona göre konu açar. adam o 6 ayda bir bakımıyla ki masaüstünde de yapmak lazım bence onunla uğraşmayı seçmiş neyi diretiyorsun?Ben konu sahibine yardımcı olayım al kardeşim en iyi laptopu her 6 ay da bakımları ile uğraş bir yerden sonra kronik arzalar başlasın elinde kalsın laptop kullanmasam tamam haklısınız dicem