Bu bölümü nasıl düzelte bilrim

Gözlemci⚔️

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
274
Arkadaşlar merhaba ailem benim ve kardeşimin odasını değiştirdi bende yeni odaya geçmek zorunda kaldım ve bu sırada da kendime PC dizdim ama dışarıdaki kablolar ve PC nin durduğu duvar çok boş ve kötü duruyor buraya ne yapa bilirm yardım edermisin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba ailem benim ve kardeşimin odasını değiştirdi bende yeni odaya geçmek zorunda kaldım ve bu sırada da kendime PC dizdim ama dışarıdaki kablolar ve PC nin durduğu duvar çok boş ve kötü duruyor buraya ne yapa bilirm yardım edermisin
Ek olarak ta masayı mat siyaha boyamak istiyorum

Ekler

• IMG_20231222_151850.jpg
    IMG_20231222_151850.jpg
    1.9 MB · Hit: 70
  • IMG_20231222_151844.jpg
    IMG_20231222_151844.jpg
    1.8 MB · Hit: 69
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak ta masayı mat siyaha boyamak istiyorum
Kabloları masanın altına çek ben öyle yapıyordum yada kasayı duvara yakınkaştır
3 lü prizi aşağıyada koyabilirsin kablolar yetişiyorsa

Kabloları masanın altına çek ben öyle yapıyordum yada kasayı duvara yakınkaştır
3 lü prizi aşağıyada koyabilirsin kablolar yetişiyorsa
Kablo toplayıcı işe yarar mı bide duvarı nasıl bir renge boyamaliyim

Kablo toplayıcı işe yarar mı bide duvarı nasıl bir renge boyamaliyim
Kanka toplayıcı işe yarar ve masanın arkasından altına çek dediğim gibi ayrıca, odanın ışıklandırması iyiyse soft ve kapalı renkler tercih edebilirsin kablo kirliliğide fazla göze batmaz bu yöntemle

Kanka toplayıcı işe yarar ve masanın arkasından altına çek dediğim gibi ayrıca, odanın ışıklandırması iyiyse soft ve kapalı renkler tercih edebilirsin kablo kirliliğide fazla göze batmaz bu yöntemle
Anladım teşekkür ederim peki ben kapalı gri yapsam duvarı bide iki tane raf atarım üstüne PC malzemelerini dizerim

1703458731988.jpeg

Sen bide benim setup'a bak :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,270
Üyeler
192,666
Son üye
weix
Geri