bu ramler kesinlikle daha iyi de fiyat farkı oluyormuş sistemdekanka onun yerine https://www.sinerji.gen.tr/patriot-...xN4SsEQeXuZQAKVU_C9CJBwCrbVKZhA9uGhx1U879J0zz bu daha mantıklı
bu ramler kesinlikle daha iyi de fiyat farkı oluyormuş sistemdekanka onun yerine https://www.sinerji.gen.tr/patriot-...xN4SsEQeXuZQAKVU_C9CJBwCrbVKZhA9uGhx1U879J0zz bu daha mantıklı
evet tek tek toplayınca daha mantılı benimkide fiyatın fazla olması sanırsam anakart ve kasadan dolayı o sisteme 650w yeter ama anakart soğutuculu ondan koymuştum kafam karıştı 5060ti dan 5070 dionuz arada baya fark varbu ramler kesinlikle daha iyi de fiyat farkı oluyormuş sistemde
Attığım 5070 sistemde kasayı indirimli alınca zaten 45k ya falan denk geliyor siz 44.5a 5060ti alacaksınız benim attığıma bakın bence indirimleri nasıl yapacağım derseniz aşağıdaki konudan bakabilirsiniz.evet tek tek toplayınca daha mantılı benimkide fiyatın fazla olması sanırsam anakart ve kasadan dolayı o sisteme 650w yeter ama anakart soğutuculu ondan koymuştum kafam karıştı 5060ti dan 5070 dionuz arada baya fark var
bence de bu değerlendirilmesi lazım çünkü 5070 5060 ti göre çok üst parça kesinlikle daha mantıklıAttığım 5070 sistemde kasayı indirimli alınca zaten 45k ya falan denk geliyor siz 44.5a 5060ti alacaksınız benim attığıma bakın bence indirimleri nasıl yapacağım derseniz aşağıdaki konudan bakabilirsiniz.
GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız...
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 1,609
- Forum: Sıcak Fırsatlar
evet attığınzı sistem güzel doğrudur 3 fanlı olsa ekran kartı o kasaya sığarmı merak ettimAttığım 5070 sistemde kasayı indirimli alınca zaten 45k ya falan denk geliyor siz 44.5a 5060ti alacaksınız benim attığıma bakın bence indirimleri nasıl yapacağım derseniz aşağıdaki konudan bakabilirsiniz.
GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız...
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 1,609
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Sığar hocam 410mm desteği varevet attığınzı sistem güzel doğrudur 3 fanlı olsa ekran kartı o kasaya sığarmı merak ettim
tamamdır reis saol bide bi sorum olucak 9060xt yi bekleyimmi performans karşılaştırması için o zaman alsamSığar hocam 410mm desteği var
Bekleyebilirsiniz hazır sistem değil sonuçta benzer fiyata alırsınız yinetamamdır reis saol bide bi sorum olucak 9060xt yi bekleyimmi performans karşılaştırması için o zaman alsam
saolunBekleyebilirsiniz hazır sistem değil sonuçta benzer fiyata alırsınız yine
ram bellekler micronm2 si kontrolcü var mı bide ram belekleri hynix mi
yani olabilir neden olmasınram bellekler micron