sandiskmiş karıştırdım. https://www.a101.com.tr/elektronik/sandisk-32-gb-usb-bellek/?recommended_by=instant_searchLink varmi bulamadım da
İnternet almaya ne gerek var. A101'e git al. Her zaman muhakkak oluyor. Herhalde sen de benim gibi üşengeçler ligindensin .d.Sanddisk güzel marka diye biliyorum. Ama ben işimi saglama alıp amazondan siparis vermeyi dusunuyorum. En azindan daha ilgili olurlar.
Evet sanırım D. O zaman yarın bi gidip sorayım.İnternet almaya ne gerek var. A101'e git al. Her zaman muhakkak oluyor. Herhalde sen de benim gibi üşengeçler ligindensin .d.
Üşengeç olmak zor tabii. Şurdan götünü kaldırıp salona git deseler gidemem o dereceyim. Yarın git cam gibi bir şeyin içinde vardır. Ben hep var diye görüyorum.Evet sanırım D. O zaman yarın bi gidip sorayım.
Evet. Sen diyince şimdi bende hatırladım. Hic dikkat etmemistim.DÜşengeç olmak zor tabii. Şurdan götünü kaldırıp salona git deseler gidemem o dereceyim. Yarın git cam gibi bir şeyin içinde vardır. Ben hep var diye görüyorum.
Dikkatli olmakta fayda var. İyi günler dilerim. Hayırlısı olsun.Evet. Sen diyince şimdi bende hatırladım. Hic dikkat etmemistim.D