Bu çevre birimleri alınır mı?

Tokia

80+
Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar dizeceğim ve sistemi forumdan arkadaşların desteğiyle buldum. Şimdi çevre birimleri bulmam lazım.
Klavyem Aula F75 o yüzden almama gerek yok.
Monitör için MSI MAG 275QF düşünüyorum.
Mouse için R1 Pro düşünüyorum.
Kulaklık için ise HyperX Cloud III Kablolu alacaktım ve bakarken diğer sitelerde 4.5 - 4.7k arasında gezerken Tebilon'da 3.441 TL olduğunu farkettim. Herhangi bir gözümden kaçan farklılığı yoksa onu almayı düşünüyorum.
Ortalama bu fiyata daha iyi olduğunu bildiğiniz ürünler var mı?

Kulaklık için sanırım yeni çıkmış, Logitech G Pro X SE'de bütçeye uygun gibi alınır mı?

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar dizeceğim ve sistemi forumdan arkadaşların desteğiyle buldum. Şimdi çevre birimleri bulmam lazım.
Klavyem Aula F75 o yüzden almama gerek yok.
Monitör için MSI MAG 275QF düşünüyorum.
Mouse için R1 Pro düşünüyorum.
Kulaklık için ise HyperX Cloud III Kablolu alacaktım ve bakarken diğer sitelerde 4.5 - 4.7k arasında gezerken Tebilon'da 3.441 TL olduğunu farkettim. Herhangi bir gözümden kaçan farklılığı yoksa onu almayı düşünüyorum.
Ortalama bu fiyata daha iyi olduğunu bildiğiniz ürünler var mı?
ikinci elde cloud 3 wireless bakabilirsin neredeyse hic kullanilmamislar 3 ile 3.5k arasinda oluyor beni bilen arkadaslar bu kulakligi ne kadar sevdigimi ve onerdigimi biliyor eger alirsan eq ve mikrofon ayarlarimi paylasabilirim.

ikinci elde cloud 3 wireless bakabilirsin neredeyse hic kullanilmamislar 3 ile 3.5k arasinda oluyor beni bilen arkadaslar bu kulakligi ne kadar sevdigimi ve onerdigimi biliyor eger alirsan eq ve mikrofon ayarlarimi paylasabilirim.
2. El ürün alma tarafı değilim. Kablolu HyperX Cloud III mü yoksa Logitech G PRO X SE mi diye kaldım.

Cloud ııı kablolu nasıl 4.5k kablosuzu sık sık 3900 civarına düşüyor

2. El ürün alma tarafı değilim. Kablolu HyperX Cloud III mü yoksa Logitech G PRO X SE mi diye kaldım.
masa basindan kalkmam diyorsaniz kabloluda isinizi gorecektir ben kablosuz setup kurdugum icin tercih etmedim
Cloud ııı kablolu nasıl 4.5k kablosuzu sık sık 3900 civarına düşüyor
arkadasinda dedigi gibi takip ederseniz uygun fiyattan denk getirirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,215
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri