Valla, bilemedim. Uzun süre kullanmak istersen, sanki kablolu daha mantıklı...Hayır bakmamıştım, önerir misiniz? Kablolu ya da kablosuz olması önemli değil, önemli olan performansı benim için.
Zamanla kulaklığın bataryası vs sorun çıkartabilir.
Valla, bilemedim. Uzun süre kullanmak istersen, sanki kablolu daha mantıklı...Hayır bakmamıştım, önerir misiniz? Kablolu ya da kablosuz olması önemli değil, önemli olan performansı benim için.
3400 kablolusu için pahalı daha dün 2600 TL'ye görmüştüm. Ara ara düşüyo fiyatıArkadaşlar yeni bir bilgisayar dizeceğim ve sistemi forumdan arkadaşların desteğiyle buldum. Şimdi çevre birimleri bulmam lazım.
Klavyem Aula F75 o yüzden almama gerek yok.
Monitör için MSI MAG 275QF düşünüyorum.
Mouse için R1 Pro düşünüyorum.
Kulaklık için ise HyperX Cloud III Kablolu alacaktım ve bakarken diğer sitelerde 4.5 - 4.7k arasında gezerken Tebilon'da 3.441 TL olduğunu farkettim. Herhangi bir gözümden kaçan farklılığı yoksa onu almayı düşünüyorum.
Ortalama bu fiyata daha iyi olduğunu bildiğiniz ürünler var mı?
HyperX'in garantisi bence çok daha iyi.Aslında konuyu Logitech G PRO X SE mi? HyperX Cloud III mü diye açtım konuyu. Arkadaşın önerisi ile HyperX Cloud II Wirelessinde bu fiyata uygun olduğunu öğrendim. Fiyatları ortalama aynı, son olarak hangisini almam daha mantıklı?
Sanırım Clous III seçeceğim. Kablosuz bi süre sonra bataryadan dolayı dert olabilir, kesin kalıp Cloud III alacağım. İndirimler sanırım arada bir geliyor. İndirim takip edip alırım.Bence asıl soru core2 wireless mi yoksa cloud3 kablolu mu olmalı![]()
Arkadaşımda g203 vardı ve bu tutuşu cidden beceremiyorum. Butterfly falanda yapamıyorum. Hem MCU'sunuda bulamadım.Tutuşunu bilmiyorum ama elin uygunsa iyzico 500tl cashback var
![]()
MCHOSE G3 Ultra (Dual 8K) 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-G3-7)
Mchose G3, 8000Hz yoklama hızı sunar ve ortalama 1,25 ms gibi düşük bir gecikme süresiyle her eylemin anında ekrana yansıtılmasını sağlar.www.gaming.gen.tr
Hocam cloud3 şuan 2850 ye düşmüş dediğim gibi. (Siyah rengi)Sanırım Clous III seçeceğim. Kablosuz bi süre sonra bataryadan dolayı dert olabilir, kesin kalıp Cloud III alacağım. İndirimler sanırım arada bir geliyor. İndirim takip edip alırım.
Diğerleri hakkında pek bilgim yok maalesef.Yarın alacağım kulaklığı. Sonuç olarak tüm çevre birimleri nasıldır hocam?
biraz araştırmayla mcu sunu bulabilirdiniz realtek mcuya sahipSanırım Clous III seçeceğim. Kablosuz bi süre sonra bataryadan dolayı dert olabilir, kesin kalıp Cloud III alacağım. İndirimler sanırım arada bir geliyor. İndirim takip edip alırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşımda g203 vardı ve bu tutuşu cidden beceremiyorum. Butterfly falanda yapamıyorum. Hem MCU'sunuda bulamadım.