Yardım BU COİL WHİNE SESİMİ ACABA

anakart ses yongası, veri yolu, ses çıkışı veya hoparlör ile ilgili bir durumdu bu galiba bir ara bende de vardı biraz araştırmıştım sonra geçti

anakart ses yongası, veri yolu, ses çıkışı veya hoparlör ile ilgili bir durumdu bu galiba bir ara bende de vardı biraz araştırmıştım sonra geçti
Nası yapabilirim hocam nası geçti sendeki

Ekran kartı coil whine ise yüksek fps verdiğinde yapar. Örnek olarak cs2 de falan boş map açıp fpsmax 0 a alıp yere falan bakınca çok öterdi bende. Hem yük biniyor hem fps yüksek. Eğer psu yapıyorsa ona yapacak bir şey var mı bilmiyorum

Yazdım desteğe coil whine sesi dedi göndersem 1 ay gelmeyecek bide sorun yok deyip geri gönderecekler
kosulsuz iade yokmu sen nerden almistin bunu 15 gun gecmediyse daha aldigindan beri iade et direk

koy ilana satılsın
Neyse reis 1 yıl bekledim güzel bişey olsun diye çalış sonra bu hale düş neyse bundada vardır bir hayır
Post automatically merged:

Neyse reis 1 yıl bekledim güzel bişey olsun diye çalış sonra bu hale düş neyse bundada vardır bir hayır
.

koy ilana satılsın
Ekran kartını iade etsem 25k gelecek faturada 25k yazmışlar

koy ilana satılsın
O yüzden etmiyorum iade

.

Ekran kartını iade etsem 25k gelecek faturada 25k yazmışlar

O yüzden etmiyorum iade
hayırlısı olsun.

Geri