Nası yapabilirim hocam nası geçti sendekianakart ses yongası, veri yolu, ses çıkışı veya hoparlör ile ilgili bir durumdu bu galiba bir ara bende de vardı biraz araştırmıştım sonra geçti
sıcaklık işinden sonra da bu mu çıktıMouse aşağı yukarı hareket ettirince geliyor
Keşke almasaydım reis bu masaüstünde oluyor bide kankasıcaklık işinden sonra da bu mu çıktı
iade de etmiyon baksana bugün 23k ya inno 5070 satıldı senin palitle aynı soğutmasıKeşke almasaydım reis bu masaüstünde oluyor bide kanka
Yazdım desteğe coil whine sesi dedi göndersem 1 ay gelmeyecek bide sorun yok deyip geri gönderecekleriade de etmiyon baksana bugün 23k ya inno 5070 satıldı senin palitle aynı soğutması
kosulsuz iade yokmu sen nerden almistin bunu 15 gun gecmediyse daha aldigindan beri iade et direkYazdım desteğe coil whine sesi dedi göndersem 1 ay gelmeyecek bide sorun yok deyip geri gönderecekler
1 ay oldu ince hesaptan hazır sistem olarak aldımkosulsuz iade yokmu sen nerden almistin bunu 15 gun gecmediyse daha aldigindan beri iade et direk
Montajlı olduğu için iade yok tüm1 ay oldu ince hesaptan hazır sistem olarak aldım
koy ilana satılsın1 ay oldu ince hesaptan hazır sistem olarak aldım
Post automatically merged:
Montajlı olduğu için iade yok tüm
Neyse reis 1 yıl bekledim güzel bişey olsun diye çalış sonra bu hale düş neyse bundada vardır bir hayırkoy ilana satılsın
.Neyse reis 1 yıl bekledim güzel bişey olsun diye çalış sonra bu hale düş neyse bundada vardır bir hayır
Ekran kartını iade etsem 25k gelecek faturada 25k yazmışlarkoy ilana satılsın
O yüzden etmiyorum iadekoy ilana satılsın
hayırlısı olsun.Neyse reis 1 yıl bekledim güzel bişey olsun diye çalış sonra bu hale düş neyse bundada vardır bir hayır
.
Ekran kartını iade etsem 25k gelecek faturada 25k yazmışlar
O yüzden etmiyorum iade