Neler Yeni

Bu Değerler İyi̇ Mi̇ Acaba

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
valorant 1080 de 200 dps 2k da 300 görüyo cs de aynı fps artıyror. gta 5 1080 ultra 80 2k da 100 fps. anlamıyorum 2k yapınca fps artıyor

İşlemci sıcaklığı kötü değil sıvı soğutma için acele etmenize gerek yok.

İşlemcin ne? 1080p de darboğaz olabilir.
GENELDE 60 70 MAX 80 OLUYOR TEŞEKKÜR EDERİM ELİMDEN GELDİĞİNCE HIZLI BİR ŞEKİLDE SIVI SOĞUTUCU ALMAYA CALISACAGIM

Allmuted

80+ Bronze
GENELDE 60 70 MAX 80 OLUYOR TEŞEKKÜR EDERİM ELİMDEN GELDİĞİNCE HIZLI BİR ŞEKİLDE SIVI SOĞUTUCU ALMAYA CALISACAGIM
Çok fazla bence dostum. Ben rdr 2 pubg r6 falan oynuyorum. Maks 50 derecelerdeyim mutlaka en kısa sürede sıvı soğutma yada iyi bir hava soğutması al

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Çok fazla bence dostum. Ben rdr 2 PUBG r6 falan oynuyorum. Maks 50 derecelerdeyim mutlaka en kısa sürede sıvı soğutma yada iyi bir hava soğutması al
doğru teşekkürler alıcam fakat pc özelliklerimiz aynı değil benimki daha yğksek acaba bundan da kaynaklı olabilme şansı yokmu

Allmuted

80+ Bronze
doğru teşekkürler alıcam fakat pc özelliklerimiz aynı değil benimki daha yğksek acaba bundan da kaynaklı olabilme şansı yokmu
Olabilir hocam tabi ki her şey mümkün, ama o sıcaklıklar gereksiz fazla. Ben full tower kullanıyorum 14cmlik fanlarla cpuda da 2 tane 12cmlik fan var ondan böyle düşük benim değerlerim. canınız sıkılmasın ama ilk fırsatta güzel bir soğutucu alın hocam

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Olabilir hocam tabi ki her şey mümkün, ama o sıcaklıklar gereksiz fazla. Ben full tower kullanıyorum 14cmlik fanlarla cpuda da 2 tane 12cmlik fan var ondan böyle düşük benim değerlerim. canınız sıkılmasın ama ilk fırsatta güzel bir soğutucu alın hocam
teşekkür ederim hocam bu hafta içersinde almaya calsıacagım kasam gt301 üstte 240mm desteklemiyor acaba 120mm iş görür mü

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin

Allmuted

80+ Bronze
teşekkür ederim hocam bu hafta içersinde almaya calsıacagım kasam gt301 üstte 240mm desteklemiyor acaba 120mm iş görür mü
Hocam 240mm ön tarafa takabilirsiniz aslında?. 120mm alıyosanızda arctic markasından alın bence çok güzel performanslı bir marka
Kule tipi de arctic duo 34 alınabilir. Bende bu kule tipi var çok memnunum(daha önce sıvı soğutmam patlamıştı hava soğutma mükemmel benim için.)

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Bi kule tipi fan almanı öneririm kule tipi fan alırsan 60 65 derecelerde gezer işlemci sıcaklığın
gt301 üstte 240mm desteklemiyor acaba 120mm iş görür mü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 240mm ön tarafa takabilirsiniz aslında?
ön baya dar kasa gt301 üste de desteklemiyor önde destekliyor olarak görülüyor ama dar 5cm yok nerdeyse

Hocam 240mm ön tarafa takabilirsiniz aslında?. 120mm alıyosanızda arctic markasından alın bence çok güzel performanslı bir marka
Kule tipi de arctic duo 34 alınabilir. Bende bu kule tipi var çok memnunum(daha önce sıvı soğutmam patlamıştı hava soğutma mükemmel benim için.)
ow nasıl patladı..

Allmuted

80+ Bronze
gt301 üstte 240mm desteklemiyor acaba 120mm iş görür mü

ön baya dar kasa gt301 üste de desteklemiyor önde destekliyor olarak görülüyor ama dar 5cm yok nerdeyse
İyice araştırmak lazım hocam ben çok hakim değilim sizin kasanıza.
https://www.teknobiyotik.com/arctic...nli-sivi-islemci-sogutucu-ar-acfre00067a.html
https://www.hepsiburada.com/arctic-...77966058715&ds_rl=1294343&gclsrc=ds&gclsrc=ds
Bunları değerlendirin isterseniz..

Sagittarius

80+ Silver
3070Tİ DE FULL GRAFİK FORTNİTE BU DEĞERLER İYİMİDİR?
İşlemci ısınıyor 3070 normal

Bi kule tipi fan almanı öneririm kule tipi fan alırsan 60 65 derecelerde gezer işlemci sıcaklığın
Neden kule tipi oneriyorsunuz onu merak ediyorum yanlış anlamayın kule tipi fiyatında sıvı soğutmalar varken kule tipi öyle yer kapliyorki Ram takamiyorsun

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin

Neden kule tipi oneriyorsunuz onu merak ediyorum yanlış anlamayın kule tipi fiyatında sıvı soğutmalar varken kule tipi öyle yer kapliyorki Ram takamiyorsun
agacım masraf cıkarmak benim haddime degil stok sogutucu kullanmak yerine 2. el güzel bi kule tipi sogutucu alsa sorunu çözülecek

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
agacım masraf cıkarmak benim haddime degil stok sogutucu kullanmak yerine 2. el güzel bi kule tipi sogutucu alsa sorunu çözülecek
bütçe sorunum yok öneriniz varsa bakabilirim 120m

Allmuted

80+ Bronze

Tercih meselesi,O sıvı akarsa eğer ilk gidecek yer ekran kartıdır o yüzden ben riske almıyorum(daha önce başıma geldi). Ben kule tipinden çok memnunum her türlü oyunu oynuyorum ve çok memnunum soğutmasından o yüzden neden önermiyelim ki?. İlla herkes sıvı soğutma kullanıcak diye bir şey yok hocam.

Top Bottom