- Reaksiyon skoru
- 78
Haziranın ortalarında PC toplicam 2 3 yere baktım kimisi virüsten sonra 6 ya kadar geriler diyor kimisi bişey değişmez diyor ne yapayım toplimmi haziranda
Elinizde bütçe varsa beklemeyin alın. Neyin ne olacağı belli değil şu dönemde.Haziranın ortalarında PC toplicam 2 3 yere baktım kimisi virüsten sonra 6 ya kadar geriler diyor kimisi bişey değişmez diyor ne yapayım toplimmi haziranda
Peki laptop mu kasa mi yani hangisi elden daha hızlı çıkarElinizde bütçe varsa beklemeyin alın. Neyin ne olacağı belli değil şu dönemde.
Elden daha hızlı çıkarla neyi kastettiğinizi anlamadım.Peki laptop mu kasa mi yani hangisi elden daha hızlı çıkar
Yani 2 gün sonra diyelim sıkıştım hangisi daha hızlı satılır ailem bunu düşünerek almamı istiyorElden daha hızlı çıkarla neyi kastettiğinizi anlamadım.
Masaüstü sistemler daha hızlı satılır.Yani 2 gün sonra diyelim sıkıştım hangisi daha hızlı satılır ailem bunu düşünerek almamı istiyor
Hocam bütçe varsa al beklemeHaziranın ortalarında PC toplicam 2 3 yere baktım kimisi virüsten sonra 6 ya kadar geriler diyor kimisi bişey değişmez diyor ne yapayım toplimmi haziranda
SağolHocam bütçe varsa al bekleme
SağolMasaüstü sistemler daha hızlı satılır.
Ben teşekkür ederim dostumSağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağol
Öpüyorum reisBen teşekkür ederim dostum
Aynen alıyorum zaten benim şansıma aldıktan sonra beleş PC dağıtırlarMasaüstü daha hızlı elden çıkar. Bir de Dolar'ın 6'ya gerileyeceğini düşünmüyorum. Ne zaman biri "Dolar düşecek!" dese 4 gözle bekliyorum ama askine yükseliyor. Ben artık umudumu kestim dolardan.