kanka proteusta bağlantıları yapamadımDHT11 nem sensörüydü herhalde. Proteusta kurarsın bunu, belki kütüphanesini falan indirmen gerekir. Zaten bu devrenin kodları hazır 50 tane yerde bulursun. Devreyi proteusta kurmaya uğraşmam takıldığın yer olursa cevap veririm ama.
Dostum benim de işim gücüm var.Senin devrenle uğraşamam.Zor değil biliyorum.Daha önce yaptığım şeylerden.Biraz uğraş.kanka proteusta bağlantıları yapamadım
ve yarın için bunun proteus devresini teslim etmem gerekiyo bi el atarsan çok iyi olur
sende haklısın, ben uğraşırım biraz dahaDostum benim de işim gücüm var.Senin devrenle uğraşamam.Zor değil biliyorum.Daha önce yaptığım şeylerden.Biraz uğraş.
Cidden zor değil.En giriş seviyesi işlerden.Yapılmayacak bir şey değil yani.sende haklısın, ben uğraşırım biraz daha
Arkadaşın da dediği gibi zor bir devre tasarımı değil. Proteus'un kendi kütüphanesinde Ardinuo yok sanırım onu kütüphanene eklersen zaten tüm bağlantılar açıkça gözüküyor. Hem bu tasarımı senin dışında biri yaparsa kendine hiçbirşey katmamış olacaksın. O nedenle yavaş da olsa, zor da olsa bir noktadan başlayıp takıldığın noktaları sorman senin için çok daha sağlıklı olur.kanka proteusta bağlantıları yapamadım
ve yarın için bunun proteus devresini teslim etmem gerekiyo bi el atarsan çok iyi olur