Bu dört PSU'dan hangisi daha iyidir?

CLister

80+
Reaksiyon skoru
54
Yaklaşık 25 farklı seçenek arasından bunların arasında kaldım, içlerinden hangisinin daha iyi olduğunu nedeniyle birlikte yazarsanız çok memnun olurum. Ayrıca bir tanesinin fiyatı yapay zeka hatasından dolayı 5k'dan 14k'ya fırlamış. Bilginiz olsun. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yaklaşık 25 farklı seçenek arasından bunların arasında kaldım, içlerinden hangisinin daha iyi olduğunu nedeniyle birlikte yazarsanız çok memnun olurum. Ayrıca bir tanesinin fiyatı yapay zeka hatasından dolayı 5k'dan 14k'ya fırlamış. Bilginiz olsun. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hangi ekran kartını takacaksın

https://www.akakce.com/power-supply...wt-1350-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,937689638.html hiç biri bunu öneririm.

Alacağın psuya böyle bakma gptye at direkt marka modeli ekran kartının tam marka modelini ver o sana söyler alacağım birçok psudan vazgeçtim yeni modül gpu güç girişi yok diye

5060 Ti 16 Gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

850W'ı mevcut değilmiş hocam ürünün.
1350 işte mis gibi :D 6000 TL'ye B+/A tier 1350w psu ömür boyu götürür.

Alacağın psuya böyle bakma gptye at direkt marka modeli ekran kartının tam marka modelini ver o sana söyler alacağım birçok psudan vazgeçtim yeni modül gpu güç girişi yok diye
Yani yapay zekaya "Bu ekran kartına hangi PSU gider?" diye mi sormam gerektiğini söylüyorsunuz hocam?

bence fazla pahalı attıklarınız şunu alıp daha güçlü bir işlemci almak daha mantıklı

İşlemcim zaten yeterince güçlü hocam. Ben PSU ömürlük bir şey olsun istiyorum.

Yani yapay zekaya "Bu ekran kartına hangi PSU gider?" diye mi sormam gerektiğini söylüyorsunuz hocam?
Hayır :D

Asus tuf 5060ti 16gb ekran kartım var bununla şu psulardan hangisini kullanabilirim PSU ADI MODELİ WATTı, PSU ADI MODELİ WATTı, PSU ADI MODELİ WATTı, PSU ADI MODELİ WATTı enterlayınca o sana tablo halinde sunar sebep sonucu kolayca seçersin

İşlemcim zaten yeterince güçlü hocam. Ben PSU ömürlük bir şey olsun istiyorum.
o zaman arkadaşına attığını alın kulanırsınız uzun süre

1350 işte mis gibi :D 6000 TL'ye B+/A tier 1350w psu ömür boyu götürür.
Hocam alacağım işlemci ekran kartı bu PSU'yu görseler kendileri gerek yok derlerdi yani o derece fazla.:D

Hayır :D

Asus tuf 5060ti 16gb ekran kartım var bununla şu psulardan hangisini kullanabilirim PSU ADI MODELİ WATTı, PSU ADI MODELİ WATTı, PSU ADI MODELİ WATTı, PSU ADI MODELİ WATTı enterlayınca o sana tablo halinde sunar sebep sonucu kolayca seçersin
Anladım hocam teşekkür ederim:peepokalp:

Hocam alacağım işlemci ekran kartı bu PSU'yu görseler kendileri gerek yok derlerdi yani o derece fazla.:D
Sen hem sadece ekran kartı yükselteceğim demedin mi 850 almak yerine 1000 1200 almak yatırım olur haberin olsun

olay fazla olması değil olay 6000 TL'ye böyle 1350w kaliteli bir psu alman gidip 850w alacağına 1350w al 10 yıl sonra yine yeter bu :D

Geri