Bu dövmeler kaç saat sürer ?

Hayırlı olsun. Merak ettiğim bir şey var hangi dövmeyi yaptıracağına nasıl karar verdin. dövme yaptırmak istediğimde modellere baktım sürekli o olsun yok bu olsun diye diye baktım olmayacak vazgeçtim. ama hala bir yanım dövme yaptırmak istiyor bir yanımda iki gün sonra başka modele gözün kayar pişman olursun diyor.
İnternette gördüğün bir dövmeyi yaptırmanın bence bir anlamı yok. Ayrıca o durumda pişman olma şansın artar.
Kendine has bir dövme olması lazım bence, bendeki dövme başkasında da olduktan sonra ne anlamı kaldı ki?

Ve tavsiyem önce bir tarz belirle hoşuna giden. Neo-traditional mı, dot work mu, old school mu, bir tarz seç. Daha sonra senin için anlam ifade eden bir dövme düşün. Sonra dövme sanatçınla beraber tasarıma dökebilirsin.
Atıyorum çocuklukta babanla sık sık balığa giden birisindir ve bu senin için çok değerlidir. bir balık dövmesi yaptırmak istersin, sanatçınla konuşup şu tarz olsun şöyle olsun böyle olsun diye bir tasarım çıkartırsınız ortaya. Onu yaptırırsın.
Böyle olursa sıkılma ihtimalin olmaz çünkü senin için bir anlam ifade eder o dövme. Baktığında bir şey çağrıştırır.

Sırf yaptırmak için yaptırırsan zamanında gül dövmesi, pusula dövmesi, çapa dövmesi falan yaptırdı herkes şu an o adamlar 40+ yaşlarda, git sor hepsi bin pişmandır niye yaptırdım derler.

Hayırlı olsun. Merak ettiğim bir şey var hangi dövmeyi yaptıracağına nasıl karar verdin. dövme yaptırmak istediğimde modellere baktım sürekli o olsun yok bu olsun diye diye baktım olmayacak vazgeçtim. ama hala bir yanım dövme yaptırmak istiyor bir yanımda iki gün sonra başka modele gözün kayar pişman olursun diyor.
Ben de çok kararsız bir insanım ama bu dövme bana çok uyuyor gibi hissettim pişman olacağımı da sanmıyorum. Öyle çok araştırıp modellere de bakmadım 2 yıl önce bunu gördüm 2 yıldır da bunu istiyordum sadece. Yakında tüm kolu kaplatmayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

günahını geçtim bir hevesle yaptıracak sonra pişman olacak sildirmeye kalksa yaptırdığının kaç katı ödeyecek ve çok zor bir süreç
Hevesle yaptırmadım bu bir istek yaptırmak istedim ve yaptırdım , arkadaşlara günah mı diye bir şey sormadım zaten biliyorum... Pişman olacağımı da hiç sanmıyorum benim hayatım seçim de bana düşer. Diyelim pişman oldum yaptıklarımın arkasındayım gerekirse yıllarca uğraşıp sildiririm sorun yok.

Geri