Bu dövmeler kaç saat sürer ?

Yani anlamlı bir şey olsa neyse de bunlar çok kötü be hocam. Hayatınızda yeri olan, iz bırakmış bir şey falan bulup onu yaptırın illa dövme yaptıracağım diyorsanız. Bana kalırsa hiç yaptırmayın ama orası sizin bileceğiniz iş tabii.
pişman olursan sildirmekte bı dert süreli yaptır dicemde ne kadar mantıklı olur bilmiyorum
sildirmeye de bi o kadar ödeyim bide 1 yıl seans seans sildirmeye uğraşıcak
yinede izi kalıcak
20 bini duyunca benim içim acıdı.
Bir gün silmek isteseniz ne ywpıcakeınız?
Öncelikle mantıklı cevaplarınız için teşekkür ederim ,çocukluğumdan beri istediğim bir şey dövme olayı pişman olacağımı pek sanmıyorum ama hayat bu büyük konuşmamak lazım.

Öncelikle mantıklı cevaplarınız için teşekkür ederim ,çocukluğumdan beri istediğim bir şey dövme olayı pişman olacağımı pek sanmıyorum ama hayat bu büyük konuşmamak lazım.
4070 Super fiyatı vay be

hayırlısı olsun şimdiden bir kere koymuşsunuz kafaya yapın gitsin

Öyle olacak büyük ihtimalle teşekkürler fikrin için , eğer bilgin varsa kaç saat sürer bunların yapılması ?
kişiden kişiye değişir yaptıracağın yer daha doğru Bilgi verir fakat seans hâlinde olacağı kesin

Umarım cidden seans olayı olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim Allah razı olsun
dövme siyah olduğu için tek seferde yapabilirler belki

Geri