DarkLegion3
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 433
Arkadaş size ne kadar sürer demiş, ne kadar süreceğinin cevabı hariç her şey söylenmiş.
Arkadaş size ne kadar sürer demiş, ne kadar süreceğinin cevabı hariç her şey söylenmiş.
hayatınızı oyun oynayarak geçirmeye devam ederek dolu yaşayın babayorgun31 ben istediklerimi yapacağımBoş iş
Kardeş seni üzerler bu hayatta diyim.hayatınızı oyun oynayarak geçirmeye devam ederek dolu yaşayın babayorgun31 ben istediklerimi yapacağım![]()
Hocam kendinizde demişsiniz içimdeki heyecan yavaş yavaş yok oluyor diye ilerde o heyecan kalmadığında sildirmek isterseniz pişman olursaniz napcaksiniz tavsiyem arakaslarijda dediği gibi önce bi geçici yaptir ya da ona benzer bir şey 2 3 ay vs. Hala mutluysan sonra kalıcı yaptır bencesadece boyunda ki yazılar ve kolda ki görseli yaptıracağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
katılıyorum kesinlikle ama çocukluktan beri istediğim bir şey içimde ki istek geçmeden yaptırmak istiyorum hayat geç kalmaya pek gelmiyor içimde ki heyecan her geçen gün yok oluyor bir bu kaldı onu da halledeyim![]()
Teşekkür ederim yardımcı oldunuzKolda ki 3-4 ü bulur , kişiye göre de değişir tabi. Boyunda ki 30 dakika.
Hocam boyundaki yazı ne anlama geliyor merak ettim çeviri çevirmedideTeşekkür ederim yardımcı oldunuz
Birde eldekiHocam boyundaki yazı ne anlama geliyor merak ettim çeviri çevirmedide
Hayırlı olsun kral güzelmiş bakma sen dövme işi iyidir tabi ne yaptıracağına emin olacaksın. Pişman olmaktan falan bahsetmişler ulan sanki 10 yaşında bedel yazdıran mahalle bebesi mi bu adam düşünemiyor mu onu hayret bir şey vallaSadece kolda ki dövme 8 saat sürdü. Merak eden arkadaşlara duyurudur![]()
2,3 kişi dışında tamamı saçma sapan cevaplar vermiş sanki fikir sordumHayırlı olsun kral güzelmiş bakma sen dövme işi iyidir tabi ne yaptıracağına emin olacaksın. Pişman olmaktan falan bahsetmişler ulan sanki 10 yaşında bedel yazdıran mahalle bebesi mi bu adam düşünemiyor mu onu hayret bir şey valla