Bu dövmeler kaç saat sürer ?

Reaksiyon skoru
39
Merhaba , bu iki dövmeyi yaptırmayı düşünüyorum kola 20 k boyuna 5k fiyat istediler sizce normal mi ? bir de kaç saatte tamamlanır ortalama bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

1744747043319.png
1744747047526.png

Lütfen o kanat dövmesini yaptırmayacağını söyle.

Fiyatları hakkında bilgim yok ama kulak arkası ve koldaki müthiş duruyor ama ensedeki kelebeği yaptırmaaa...

Daha verimli yapacağın bir şey günah olduğnu öğrenmen olabilir
Sence bilmiyor muyum ? Bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye istedim. Günah olduğunun farkındayım Allah affetsin ama yaptırmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatları hakkında bilgim yok ama kulak arkası ve koldaki müthiş duruyor. ensedeki kelebeği yaptırmaaa...
Ensede ki kelebeği hayatta yaptırmam , hayat tarzım giyim tarzım dövme ile çok uyuşuyor özellikle kolda ki dövme motorumda ki kaplamanın desenleriyle neredeyse aynı... Giydiğim T shirtlere kadar bence bu tarzı yansıtıyorum umarım bir gün pişman olmam ama yıllardır düşünüyorum hayırlısı artık

20 bini duyunca benim içim acıdı.
Bir gün silmek isteseniz ne ywpıcakeınız?

Sence bilmiyor muyum ? Bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye istedim. Günah olduğunun farkındayım Allah affetsin ama yaptırmak istiyorum

Ensede ki kelebeği hayatta yaptırmam , hayat tarzım giyim tarzım dövme ile çok uyuşuyor özellikle kolda ki dövme motorumda ki kaplamanın desenleriyle neredeyse aynı... Giydiğim T shirtlere kadar bence bu tarzı yansıtıyorum umarım bir gün pişman olmam ama yıllardır düşünüyorum hayırlısı artık
Pişman falan olmazsın yaptır gitsin.

pişman olursan sildirmekte bı dert süreli yaptır dicemde ne kadar mantıklı olur bilmiyorum

Merhaba , bu iki dövmeyi yaptırmayı düşünüyorum kola 20 k boyuna 5k fiyat istediler sizce normal mi ? bir de kaç saatte tamamlanır ortalama bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yani anlamlı bir şey olsa neyse de bunlar çok kötü be hocam. Hayatınızda yeri olan, iz bırakmış bir şey falan bulup onu yaptırın illa dövme yaptıracağım diyorsanız. Bana kalırsa hiç yaptırmayın ama orası sizin bileceğiniz iş tabii.

Geri