WonderFul
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 119
- İsim
- Muhammed Ali Bayrak
Evet arkadaşlar bir sistem topladım sihirbazdan. Uzun süredir araştırıyorum. Bütçem sıkıntılı olmasa biraz daha artırabilirdim ama bence şuan ki hali de iyi. Bende 500 GB HDD var.
İşlemci;
Anakart;
Ekran Kartı;
RAM;
SSD;
Kasa+PSU;
Kasada AEROCOOL VX PLUS 500W var.
Kasayı ve PSU yu sordum arkadaşlara Eğer kasada o PSU varsa iyi dediler. Taksit yapacağım o yüzden tek bir siteden yapıyorum. Cevapları bekliyorum
İşlemci;
Anakart;
Ekran Kartı;
BIOSTAR Radeon RX570 8GB (Dual Cooling) 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (VA5705RV82) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
RAM;
Adata DDR4 8GB 3200MHz XPG GAMMIX D10 DUAL RED Ram(AX4U32008G16A-SR30) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
SSD;
Crucial BX500 120GB 540/500MB/s SSD (CT120BX500SSD1) | Teknobiyotik
www.teknobiyotik.com
Kasa+PSU;
Dark Raider 500W 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDERP500) | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } Dark RAIDER 3x12cm FRGB Fanlı Yarı Full Mesh Ön Panelli Yeni Nesil Süper ATX Oyuncu Kasası (Yeni) Agresif...
www.teknobiyotik.com
Kasayı ve PSU yu sordum arkadaşlara Eğer kasada o PSU varsa iyi dediler. Taksit yapacağım o yüzden tek bir siteden yapıyorum. Cevapları bekliyorum