Bu ekonominin hali ne ?????

defacto ve lc waikikide fakir montları 270den başlıyor (hani şu b*k rengi olanlar) düzgün montlar da bak güzel değil idarelik montlar da 380tlden başlıyor mertere gidicez arkadaşlarla artık

Ben hep 50tl lik alıyom.
50 TL YE YOKKİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

defacto ve lc waikikide fakir montları 270den başlıyor (hani şu b*k rengi olanlar) düzgün montlar da bak güzel değil idarelik montlar da 380tlden başlıyor mertere gidicez arkadaşlarla artık
Defactodan 400 e aldım

Hocam hangi markanın ürünleri bunlar daha uyguna bulunabilir bahsettiğiniz ürünler.
Markasını bilmiyorumda Mont Defactodan Bot flodan Sweatta defacto

50 TL YE YOKKİ

Defactodan 400 e aldım
kanka 400tl ye eskiden ekran kartı alırdık la 400tl mont ne ailem geçen hafta 100e yakın para verdi bende de 50 kağıt vardı 1 haftada 150tl bitti hiçbişi almadım giyimlik falan 1 dürüm döner 2 kere burger yedim bide kılf aldım kendime 150tl lan kafayı yicem

Küçüken su muziklerdeki arkaplanda duran mercedes lamborgihinileri hep hayal ederdim simdi ohoooo

Var ailemin düzgün bir işi rahatta geçiniyoruz fakat bune rezillik ya bu fiyatlar ne
Senin rahat bir işin var mı? Sürekli ailene bağlı kalmayı düşünmüyorsun değil mi?
Fiyatlar malum. Elinden bir şey geliyor mu kısa vadede, şu an?

Senin rahat bir işin var mı? Sürekli ailene bağlı kalmayı düşünmüyorsun değil mi?
Fiyatlar malum. Elinden bir şey geliyor mu kısa vadede, şu an?
Ailem den ayrılma yaşına gelmedim fakat elimde bitcoin var çoğu şeyi kendim alıyorum kendi paramla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,801
Üyeler
189,327
Son üye
Pangu1na
Geri