nolmuş kiArkadaşlar bugün bot sweatshirt ve mont almaya gittim fiyatlara ne olmuş öyle 1200 TL tuttu hepsi bune rezillik bunlar dahada artarmı ?
Bide temel ihtiyaç bunlar
nolmuş kiArkadaşlar bugün bot sweatshirt ve mont almaya gittim fiyatlara ne olmuş öyle 1200 TL tuttu hepsi bune rezillik bunlar dahada artarmı ?
Bide temel ihtiyaç bunlar
50 TL YE YOKKİBen hep 50tl lik alıyom.
Defactodan 400 e aldımdefacto ve lc waikikide fakir montları 270den başlıyor (hani şu b*k rengi olanlar) düzgün montlar da bak güzel değil idarelik montlar da 380tlden başlıyor mertere gidicez arkadaşlarla artık
Markasını bilmiyorumda Mont Defactodan Bot flodan Sweatta defactoHocam hangi markanın ürünleri bunlar daha uyguna bulunabilir bahsettiğiniz ürünler.
Adam gibi bir işin olmazsa rahat yaşayamazmışsın.Ülkeden kaçma planları yapmam lazım
Dalgamı geçiyosun canımnolmuş ki
Var ailemin düzgün bir işi rahatta geçiniyoruz fakat bune rezillik ya bu fiyatlar neAdam gibi bir işin olmazsa rahat yaşayamazmışsın.
kanka 400tl ye eskiden ekran kartı alırdık la 400tl mont ne ailem geçen hafta 100e yakın para verdi bende de 50 kağıt vardı 1 haftada 150tl bitti hiçbişi almadım giyimlik falan 1 dürüm döner 2 kere burger yedim bide kılf aldım kendime 150tl lan kafayı yicem50 TL YE YOKKİ
Mesaj otomatik birleştirildi:
Defactodan 400 e aldım
Senin rahat bir işin var mı? Sürekli ailene bağlı kalmayı düşünmüyorsun değil mi?Var ailemin düzgün bir işi rahatta geçiniyoruz fakat bune rezillik ya bu fiyatlar ne
Ailem den ayrılma yaşına gelmedim fakat elimde bitcoin var çoğu şeyi kendim alıyorum kendi paramlaSenin rahat bir işin var mı? Sürekli ailene bağlı kalmayı düşünmüyorsun değil mi?
Fiyatlar malum. Elinden bir şey geliyor mu kısa vadede, şu an?
Öğretmen olmak adam gibi bir iş değil mi?Adam gibi bir işin olmazsa rahat yaşayamazmışsın.
Öğretmenlik ne alakaÖğretmen olmak adam gibi bir iş değil mi?