Artardahada artarmı ?
Ülkeden kaçma planları yapmam lazımArtacak. O botlar montlar dolar belki 8 TL'yken stoğa giren ürünler. O stoklar bittiğinde yeni stoklar dolar 11 TL'den hatta belki 13-14 TL'den girecek. Fiyatlar kat kat artacak. Temel ihtiyaçlarınızı ertelemeyin, bugünü bile arayacağız.
2 hafta once yedıgım daba daba burger menu 25 tl den 32 olmusUlan 2 sene önce 12 TL ye yediğim öncü dürüm menü 27 TL olmus
Sakin ol bizim Allah'ımız var.Arkadaşlar bugün bot sweatshirt ve mont almaya gittim fiyatlara ne olmuş öyle 1200 TL tuttu hepsi bune rezillik bunlar dahada artarmı ?
Bide temel ihtiyaç bunlar
Abi niye 100 mt gidiyor bu arabaBen hep 50tl lik alıyom.
Eğer bahsettiğin benim bildiğim şeyse o her yerde! Sadece Türkiye'de değil.Sakin ol bizim Allah'ımız var.
Bunlar daha iyi günler hocam.Arkadaşlar bugün bot sweatshirt ve mont almaya gittim fiyatlara ne olmuş öyle 1200 TL tuttu hepsi bune rezillik bunlar dahada artarmı ?
Hocam hangi markanın ürünleri bunlar daha uyguna bulunabilir bahsettiğiniz ürünler.Arkadaşlar bugün bot sweatshirt ve mont almaya gittim fiyatlara ne olmuş öyle 1200 TL tuttu hepsi bune rezillik bunlar dahada artarmı ?
Bende kendime mont bakmaya gittim fiyatlar uçmuş beğendiğim mont 700 liraydı bende para yetmedi bende The Boss'u çağırdım öyle aldım. (Babamı)Arkadaşlar bugün bot sweatshirt ve mont almaya gittim fiyatlara ne olmuş öyle 1200 TL tuttu hepsi bune rezillik bunlar dahada artarmı ?