Yeterli.Rx 550 4gb almayı düşünüyorum.(gta5-valorant-far cry-forza horizon 4 vb.)gibi oyunlar oynicam. bu ekran kartı yeterli mi veya iyi mi? kalitelimi.
1600TL knksSıfır alınmaz aşırı pahalı.
aga sende varmı rx 550 ona gore bisey dicemYeterli.
Hak ettiğinden kat kat pahalı. 2.el Gtx 970 bulursun biraz fazlasına. 3 kat daha fazla performans alırsın.1600TL knks
o kadar deil
bende var güzel ekran kartı1600TL knks
o kadar deil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aga sende varmı rx 550 ona gore bisey dicem
eyw knks da onun sıfırını bulamam kı ben sıfır istiyom 2. el kırık falan oluyoHak ettiğinden kat kat pahalı. 2.el Gtx 970 bulursun biraz fazlasına. 3 kat daha fazla performans alırsın.
Yok, bunun için ayrı konu açabilirsin.1600TL knks
o kadar deil
aga valorant var mı kac fps aliyonbende var güzel ekran kartı
Asla vermeyin dostum. 1600 liralık bir kart değil.1600TL knks
o kadar deil
İlla sıfır alacaksan bunu al. Pek farkı olmazeyw knks da onun sıfırını bulamam kı ben sıfır istiyom 2. el kırık falan oluyo
Vram dışında pek bir performans farkları yok zaten.İlla sıfır alacaksan bunu al. Pek farkı olmaz
![]()
MSI GT 1030 2GH LP OC 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI GT 1030 2GH LP OC 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI GT 1030 2GH LP OC 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 3.582,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com