- Reaksiyon skoru
- 224
Msı pro b660m-p mATX anakarta
Asus rtx3060ti dual v2 oc ekran kartı uyarmı?
Eyvallah reisElbette.
sırf yazmak için kayıt oldum kaç küsür konu açtın yazık üyelerde yardımcı olmak suretiyle yazarken sen işi çığrından çıkardınarkadaş dünden beri burayı sirke çevirdin sen rahatsızmısın ? bu kaçıncı açtığın konu diğer arkadaşlardan ricam ciddiye alıp cevap vermeyin lütfen görüşleriniz umurunda bile değil
Kardesim sanane buranın amacı zaten oarkadaş dünden beri burayı sirke çevirdin sen rahatsızmısın ? bu kaçıncı açtığın konu diğer arkadaşlardan ricam ciddiye alıp cevap vermeyin lütfen görüşleriniz umurunda bile değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sırf yazmak için kayıt oldum kaç küsür konu açtın yazık üyelerde yardımcı olmak suretiyle yazarken sen işi çığrından çıkardın
sen amacının dışında kullanıyorsun arkadaş burası günlüğün mü herşeyi yazıyorsun farklı farklı sayfalara aç bir konu adam akıllı hepsini bir konu üzerinden çözen onlarca üye varKardesim sanane buranın amacı zaten o
Uymaması için kafanda bir soru işareti mi var?Msı pro b660m-p mATX anakarta
Uymaz kardeşim v2 olanlar olmuyor z690 alman lazımMsı pro b660m-p mATX anakarta
Uyar uymaması saçma olur zatenMsı pro b660m-p mATX anakarta
arkadaş dünden beri burayı sirke çevirdin sen rahatsızmısın ? bu kaçıncı açtığın konu diğer arkadaşlardan ricam ciddiye alıp cevap vermeyin lütfen görüşleriniz umurunda bile değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sırf yazmak için kayıt oldum kaç küsür konu açtın yazık üyelerde yardımcı olmak suretiyle yazarken sen işi çığrından çıkardın
Bilmiyorum baska bi forumda ona benzer bir sey yazmislardiUymaması için kafanda bir soru işareti mi var?