Neler Yeni

Bu epic games sepeti alinir mi

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,346
İsim
kadir
rdr2 yakın zamanda bitirdim hayatımda oynadığım en iyi oyun gow ise bi ara aldığım ilk saatinde sıkan bir yapım işte bi ara tekrar şans vericem ama gow ile rdr2 karşılaştırmak ta başka bir kafa diyebiliriz.
Dostum aynı yılda çıkmış 2 baba oyun ikisi de kaliteli, söylediklerin kişiden kişiye değişir. O yıl GOTY hangisi kazanmış? Zaten dediğim gibi fiyata göre değişir ikisi de iyi oyunlar hangisi ucuzsa onunla vakit geçirmek daha mantıklı.

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
Dostum aynı yılda çıkmış 2 baba oyun ikisi de kaliteli, söylediklerin kişiden kişiye değişir. O yıl GOTY hangisi kazanmış? Zaten dediğim gibi fiyata göre değişir ikisi de iyi oyunlar hangisi ucuzsa onunla vakit geçirmek daha mantıklı.
goty ödüllerine asla güvenilmez son 2 yıldır hakeden alıyor yalan yok ama boş beleş bir etkinlik demek az kalmaz o yıl gerçekten goty rdr2 den bence çalındı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozgun Baris Topal
Alıntıyı görüntüle
Hocam böle 1 sepet yaptim gow alip almama konusunda çok kararsizim sizce alinir mi
Kesinlikle alinir. Monlightee haric hepsini oynadim ve kesinlikle deger. God Of War konusuna gelirsek, oyuncular Rdr2 ile karsilastirma yapmis. Ya arkadaslar, oyunlari birbiriyle karsilastirmaz zaten saglikli degil, oyunlar eglenmek icin oynanir. Sana gore dandik, sıkıcı oyun bana gore cok eglenceli olabilir ve zaten olay da budur. Eglendigin surece her oyun guzeldir. Ki kaldi ki RDR2 ve GOW zaten karsilastirmak mantikli degil. Farkli tarzda oyunlar. Rdr2 cok iyi hikayeai ve yan hikayeleri olan, acik dunya, rpg ogeleri iceren, gercekci animasyon ve fizikleri olan, oyuncuyu o dunyada tamamen serbest birakan mukemmel bir oyun. GOW ise oyuncuya inanilmaz sinematik ve hikaye sunumu veren nordik mitolojisini isleyen mukemmel bir oyun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom